fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Hohtavat puikot heiluvat taas hämärissä

Tänä vuonna uutuutena joukkuekisa.
Tänä vuonna hohtoneulonnassa kisataan sekä yksilö- että joukkuemestaruuksista. Kuva: Markku Tanni / Arkisto
Tänä vuonna hohtoneulonnassa kisataan sekä yksilö- että joukkuemestaruuksista. Kuva: Markku Tanni / Arkisto

Hohtoneulonnan SM-kilpailu on uudistunut. Yksilökilpailun lisäksi kisataan joukkuekilpailussa. Molemmissa sarjoissa neulotaan sileää neuletta.

Hohtoneulonnan SM-kilpailu järjestetään Wetterhoffin talossa Pimeän kaupan iltana perjantaina. Leikkimielisessä kisassa neulotaan valopuikoilla hämärässä.

Kilpailusarjoja on tänä vuonna kaksi: joukkuekilpailu ja yksilökilpailu. Yhdessä joukkueessa neuloo neljä kilpailijaa. Kilpailijat voivat olla sekä miehiä että naisia. Joukkueita mukaan mahtuu enintään kuusi.

Joukkuekisassa neulotaan sileää neuletta. Jokainen kilpailija neuloo vuorollaan kolme minuuttia ja sitten on vaihto. Kisan voittaa se joukkue, jolla on eniten täysiä kerroksia.

Innokkaimmat neulojat voivat kilpailla sekä yksilö- että joukkuekilpailussa.

Kilpailuun ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella sivustolla wetterhoff.fi perjantaina 27.9. klo 12 mennessä. Järjestäjä saattaa sulkea ilmoittautumisen jo aikaisemmin, jos osallistujamäärä tulee täyteen.

Joukkueet täyttävät vain yhden ilmoittautumislomakkeen. Joukkueen vastuuhenkilö antaa yhteystietonsa ja kertoo joukkueen jäsenten etu- ja sukunimet.

Yksilökilpailun osallistujat täyttävät jokainen oman ilmoittautumislomakkeen. Myös yksilökilpailussa neulotaan tänä vuonna sileää neuletta. Kilpailuaika on 10 minuuttia.

Hohtoneulonnan SM-kilpailu Wetterhoffin talossa perjantaina 27.9. kello 18.30 alkaen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset