Kaupunkiuutiset

Höntsäpesistä ja jumppaa kaikille

Hyvinkään Tahkon valmentajat ja kuntoklubi Foreverin ohjaajat liikuttavat ja opastavat hämeenlinnalaisia heinäkuun jokaisena keskiviikkona kello 17.30-19.00. Luvassa on höntsäpesistä sekä venyttelyä ja jumppaa.

Ilmaisen ja kaikille avoimen tapahtuman takana on asuntokaupan kuntotarkastuksiin erikoistunut Tähtitarkastus Oy.

– Olen asunut ja työskennellyt moneen otteeseen Hämeenlinnassa ja muutin tänne takaisin pari vuotta sitten, yrittäjä Marinka Wuorenmaa kertoo.

– Ajattelin, että kaupunki kaipaisi jotain tällaista tempausta, jossa olisi liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa ilman stressiä. Olen itse aina tykännyt pesäpallosta ja avopuolisonikin pelasi nuorempana Tahkossa. Olemme tehneet Tahkon kanssa sponsorisopimuksen, joten päätin soittaa sinne ja kysyä, lähtisivätkö he yhdessä suunnittelemaan tapahtumaa.

Höntsäpesis on suunnattu 16 vuotta täyttäneille ja vanhemmille. Varusteet ja ohjaajat toimittaa paikalle Superpesiksessä pelaava Hyvinkään tahko.

– Luvassa on matalan kynnyksen tutustumista pesäpalloon, toiminnanjohtaja Miika Rantatorikka kuvailee.

– Harjoittelemme lyömistä sekä koppien ottamista ja sitten pelaamme yhteisen hauskanpidon merkeissä. Olemme vetäneet näitä vastaavia tapahtumia viime vuodesta Hyvinkäällä ja niissä on käynyt hyvin väkeä. Monilla edelliset kokemukset pesäpallosta ovat kouluajoilta ja ihmisillä on hirveästi intoa päästä kokeilemaan, vieläkö homma sujuu.

Wuorenmaa työskentelee myös hallintojohtajana Insinööritoimisto Tähtirannassa, jonka toimialaa on rakennus-, talo-, infra- ja ympäristötekniikan suunnittelu.

– Halusin tuottaa työntekijöille hyvää mieltä ja sitä kautta tutustuin Foreverin palveluihin. Teimme yhteistyösopimuksen ja minäkin otin itselleni personal trainerin.

– Lähdin kyselemään muitakin yhteistyökumppaneita ja oli hienoa, kuinka halukkaasti ideaan tartuttiin.

Foreverin ohjaajat vetävät kaikille halukkaille venyttelyjä ja jumppaa. Heiltä saa myös kysyä ohjeita ja vinkkejä omaan kuntoharjoitteluun.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Tähtitarkastuksen yhteistyökumppaneina ovat Tahkon ja Foreverin lisäksi isännöinti Kuvaja Oy, Tilipalvelu Rantalainen, Fennia, Kiinteistömaailma ja Lammin Säästöpankki.

Liikuntatempaus ke 4., 18. ja 25.7. Pullerin pesäpallokentällä ja 11.7. Ojoisten kentällä kello 17.30. Vapaa pääsy.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset