Kaupunkiuutiset

HPK hakee taas iloista ilmettä

HPK:n liigajoukkue vahvistui kuluvalla viikolla taas parilla pelaajalla, mutta valmis ei ensi kauden ryhmä ole. Haussa on edelleen vähintään viisi pelaaja, joista muutama on todennäköisesti ulkomaalaisia.

– Viimeistään elokuun alkuun mennessä runko on kasassa, Risto Korpela sanoo. Mahdollisten ulkomaalaisvahvistusten valinta voi vielä siirtyä siitä muutamilla viikoilla.

Kannattajien keskuudessa tyypilliseen kevään tapaan kannetaan huolta joukkueen kokoonpanosta.

– Hieno asia, että kannattajamme ovat kiinnostuneita HPK:n tekemisistä. Heille me tätä työtä teemme. ja pyrimme jatkossa tekemään sen entistä paremmin.

Yksi selvä tavoite ensi vuoden joukkueen kokoamisessa Korpelalla ja päävalmentaja Pasi Arvosella on – joukkueen ilmeen täytyy olla samankaltainen kuin parin vuoden takaisella Ari-Pekka Selinin luotsaamalla ryhmällä.

– Milliäkään ei periksi, jokainen tilanne pelataan loppuun, kaikki tarvittava hiki jää kentälle. Lepsuilijoita emme halua otteluissa nähdä, Korpela tiivistää.

Siitä yleisö tykkää, sen todistavat yleisömäärätkin. Selinin kaudella HPK ylsi kaikkien aikojen ennätysyleisömäärään, keskimäärin yli 3 900 katsojaan per ottelu. Yleisömäärät ovat myös talouden turva.

– Kun kannattajat ja tarkkailijat seuraavat nimilistoja, ei aina uskoa menestykseen ole. Ennen mestaruuskautta saimme runsaasti postia ja muuta palautetta, ettei tuolla ryhmällä voi menestyä. Joukkue oli koko 2000-luvun halvin ja tuloksena mestaruus. Mestaruusjoukkueemme ei ehkä ollut taidokkain, mutta yhtenäisin ryhmä se oli. Onneksi menestyä voi pienemmälläkin budjetilla, kun palaset loksahtavat paikoilleen, Korpela kuittaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset