Kaupunkiuutiset

HPK iskee kohti mestaruusotteluita

HPK:n lentopallonaiset pelaavat tällä viikolla LP Kangasalan kanssa pääsystä Mestaruusliigan loppuotteluun. Tavoitteen täyttäminen alkoi mainiosti sunnuntaina, kun Kerho voitti kotiottelun Elenia-areenassa 3-0.

Toinen ottelu pelattiin tiistaina Kangasalla tämän lehden painoonmenon jälkeen. Kolmas koitos on jo tänään keskiviikkona Hämeenlinnassa. Finaaliin pääsee kolmella voitolla, ja vastaan tulee joko LP Viesti Salosta tai OrPo Orivedeltä.

SUNNUNTAINA Elenia-areenassa HPK:n koko joukkue valmentajaa myöten oli pelin päätyttyä iloisissa tunnelmissa.

– Fiilis on tosi hyvä. Meillä kaikilla oli alkujännitystä, itseäni ainakin jännitti paljon ennen ottelua, Kerhon passari Katja Kylmäaho tunnusti.

Voitto irtosi Kylmäahon mukaan ehkä vähän helpommin kuin ajateltiin, mutta hän muistutti, että jokainen peli täytyy taistella täysillä.

– Viime vuodesta jäi vähän kalavelkoja Kangasalaa vastaan. Meillä on kotietu, olemme aina vahvoja kotona, ja nyt pääsimme vähän niskan päälle. Mutta ne ovat sitten eri pelejä, kun mennään Kangasalle, hän pohti.

AVAUSOTTELUN kaikki erät olivat tasaisia vähän yli puoleenväliin asti, mutta sitten HPK karkasi. Valmentaja Luca Chiappini teki kokoonpanoon vaihtoja heti, kun näytti siltä, että ote lipsuu. Esimerkiksi Keao Burdine pelasi jäätävästi ensimmäisen erän alkupuolta, mutta sen jälkeen tehot katosivat. Toiseen erään hänen paikkansa otti Anna Boricheva.

– Anna tuli aivan mainiosti sisään, Kylmäaho kehui.

Chiappini vakuutti, että hän tarvitsee loppupeleissä jokaista pelaajaansa. Hän korosti myös, että joukkueen mentaalinen puoli on voittojen kannalta todella tärkeää. Ainakin sunnuntaina HPK:n henkinen kantti näytti vahvalta.

HPK-LP Kangasala ke 30.3. klo 18.30 Elenia-areenassa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset