fbpx
Kaupunkiuutiset

HPK sai odotetun kotiinpalaajan

Niko Kapanen on ollut jo vuosia ehkä eniten kaivattu paluumuuttaja hämeenlinnalaiseen jääkiekkoiluun. Keskiviikkona hän täytti fanien toiveet ilmoittamalla yhdessä seuran kanssa, että hän on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen HPK:hon.

Toimitusjohtaja Antti Toivanen ei meinannut tuolillaan pysyä, kun hän kertoi ilouutisen.

– Tämä on HPK:n seurahistorialle hetki, jota moni kerholainen on odottanut. Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että pystyimme mahdollistamaan Nikon paluun Kerhoon. Tiedämme, että hän tuo urheilullisesti HPK:hon todella suuren lisäarvon, Toivanen hehkutti.

Päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi Kapasen tuloa korostamalla, että tämä on erittäin arvokas suunnannäyttäjä nuoremmille pelaajille ja yksi tärkeä osa HPK:n kehitysmatkaa kohti Liigan kärkeä.

Kapanen itse vakuutti tyytyväisyyttä sopimukseensa ja intoa tulevaan kauteen.

– Hyvät on fiilikset, totta kai. Odotan innolla, että polveni kuntoutuu ja pääsen joukkueen mukaan elokuussa. Paraneminen on sujunut täysin aikataulussa, mutta valtti on vielä valttia, hän sanoo.

Keskushyökkääjänä pelaavan Kapasen polvi leikattiin keväällä. Käveleminen onnistuu jo normaalisti, mutta esimerkiksi tenniksen pelaamista hän vielä välttelee. Koko perheen kesäajanvietteisiin kuuluu golf, jota myös HPK-junioreissa pelaava Kaarlo-poika harrastaa.

Seuran toimistolla udeltiin keskiviikkona, minkä numeron Kapanen haluaa omakseen ensi kaudeksi. Vastausta siihen ei vielä saatu, mutta edellisen kerran hänen kerhopaidassaan oli numero 21. Muun muassa Jokereissa hänen selässään oli 39, ja samalla numerolla pelaa myös Kaarlo-poika HPK 06-junnujoukkueessa.

HPK:ssa Kapasta innostaa olla mukana kehittämässä organisaatiota jälleen menestyväksi seuraksi. Hän uskoo, että Kerho todella on matkalla huipulle, kuten seuran uusvanha sloganikin asian esittää.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset