Kaupunkiuutiset

HPK teki yhdeksän sopparia

HPK on solminut pelaajiensa ja valmentajiensa kanssa yhteensä yhdeksän jatkosopimusta. Petteri Nikkilä jatkaa HPK:ssa seuraavat kolme kautta ja Eetu Tuulola kaksi kautta. HPK käyttää myös optionsa Liigakaudesta 2018–2019 Teemu Turusen, Jere Innalan ja Harri Kainulaisen sopimuksista.

Liigajoukkueen valmentajat Timo Turunen ja Juha Lehtola jatkavat HPK:ssa ensi kaudella. U20-joukkueessa pelaava Erkka Seppälä kirjauttaa itselleen ensimmäisen Liigasopimuksensa, jonka kesto on 2+1 vuotta.

Petteri Nikkilä pelaa HPK:ssa viidettä kauttaan. Sopimuksen myötä Nikkilä jatkaa kasvattiseurassaan myös seuraavat kolme kautta. Kaksivuotisen jatkosopimuksen HPK:n kanssa allekirjoittanut Eetu Tuulola on kuulunut HPK:n onnistujiin ensimmäisellä kokonaisella Liigakaudellaan. HPK-kasvatit kuuluvat HPK:n runkopelaajiin myös tulevaisuudessa.

– Pete on HPK:n puolustuksen ruumiillistuma ja taistelija, jonka voi laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Kehittynyt edelleen tänä vuonna ja on puolustuksen tukipilareita. Eetu sen sijaan on ottanut huikean harppauksen eteenpäin kuluvan kauden aikana. Ura voi jatkua tulevaisuudessa isommissa ympyröissä, mutta hienoa, että Eetu valitsi tässä vaiheessa HPK:n parhaimmaksi paikaksi kehittyä edelleen. Sekä Petterin, että Eetun sopimukset ovat tärkeät palat pidemmässä projektissa, edustavathan molemmat parhaimmalla tavalla HPK-laisuutta, kommentoi HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen.

– Teemun, Jeren ja Harrin optioiden käyttö on tärkeä pala ensi kautta. Teemu on osoittanut olevansa hyvä yleispelaaja ja on tulevaisuudessakin kärkiketjujen mies. Jerellä ja Harrilla on molemmilla käyttämätöntä potentiaalia, joka tulee esiin jokapäiväisen harjoittelun kautta. Jere taistelee U20-kisapaikasta ja Harri on monipuolinen pelaaja omatessaan sekä sentterin, että laiturin taidot.

 

Erkka Seppälä on myös HPK:n oma kasvatti, joka on pelannut kovalla tasolla HPK U20 -joukkueessa Nuorten SM-liigaa. Viime kevään U18 MM-hopea kertoo myös Seppälän tasosta juniorimaajoukkueissa.

– Erkan otteita on ollut ilo seurata syksyn mittaan. Hän on onnistunut erinomaisesti syyskauden aikana Nuorten SM-liigassa. Kun jokapäiväinen työ ja peliesitykset ovat tuolla tasolla, seura haluaa tarjota mahdollisuuden kehittyä edelleen. Erkan on toki otettava itse paikkansa, mutta ovi on nyt auki. Erkka on klassinen sentteri, jolle luonnollinen polku on miesten pelejä ensi kaudella.

 

HPK:n valmennuksesta päävalmentaja Antti Pennasen ja valmentaja Antti Miettisen lisäksi Kerhoa valmentaa ensi kaudella tuttu kaksikko. Valmentaja Timo Turusen sekä maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtolan jatkosopimukset pitävät osaavan ryhmän kasassa.

– Oli HPK:lle selkeä valinta jatkaa koko valmennustiimin sopimuksia 2019 kevääseen asti. Valmennuksella on selvät vastuualueet ja he täydentävät osaamisellaan toisiaan, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennasen sopimukseen sisältyy molemminpuolinen optio kausista 2019–2021.

– Olemme varanneet yhteisen option neuvotella tulevaisuudesta Antin kanssa. Neuvottelut käydään viimeistään ensi syksynä jatkon osalta.

HPK on vuokrannut Niclas Almarin Espoo Unitediin loppukaudeksi. Pittsburgh Penguinsin 2016 varaama puolustaja on HPK:n sopimuspelaaja kaudella 2018-2019.

 

Sopimukset 2018–2019, maalivahdit: Ukko-Pekka Luukkonen (2019), Emil Larmi (2019), Antti Karjalainen (2020).

Puolustajat: Joonas Lehtivuori (2019), Jesper Lindgren (2019), Niklas Friman (2019), Mathias Porseland (2019), Roope Laavainen (2020), Niclas Almari (2019), Otto Latvala (2019+1), Markus Niemeläinen (2019), Petteri Nikkilä (2021).

Hyökkääjät: Otto Paajanen (2019), Harri Kainulainen (2019), Jere Innala (2019), Miro Ruokonen (2019), Ville Viitaluoma (2019), Janne Lahti (2019), Robert Leino (2019), Teemu Turunen (2019), Eetu Tuulola (2020), Erkka Seppälä (2020+1).

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset