Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

HPK:n Heikki Hietanen haluaa antaa lisää vauhtia Hämeenlinnan seudun yhteistyöhön: "Se ei ole ihan lennossa"

Heikki Hietanen on HPK-Edustusjääkiekko ry:n puheenjohtaja. Kuva: Toni Rasinkangas
Heikki Hietanen on HPK-Edustusjääkiekko ry:n puheenjohtaja. Kuva: Toni Rasinkangas

HPK järjestää 90-vuotisjuhlien kunniaksi Powerplay-elinvoimaseminaarin Verkatehtaalla perjantaina klo 13. Mistä siinä on kyse?

– HPK on yhteisöllisyyden liimaa, mutta seudun yhteistyö ei ole tällä hetkellä ihan lennossa. Seminaari on suunnattu Hämeenlinnan seudun päättäjille ja elinkeinoelämän edustajille. Tavoitteena on vauhdittaa seudullista yhteistyötä.

Seminaarissa puhuvat aluetutkija Timo Aro, öljymiljardööri Mika Anttonen, Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila ja työelämäprofessori Pekka Sauri. Oliko helppo saada puhujat mukaan?

– Oli erittäin helppoa. Sauri on vanhoja lyseolaisia ja myös Ylä-Anttilalla on juuria tänne. Kaikki lähtivät mielellään mukaan.

Mihin tuotot käytetään?

– Jos tuottoja tulee, ne käytetään lasten liikkumisen hyväksi. Seudulle tarvitaan koko talven auki oleva luistinrata, koska talvet ovat mitä ovat. Olisi hienoa, jos voimme jollekin tällaiselle antaa alkusysäyksen.

Seminaari on osa HPK:n 90-vuotisjuhlintaa. Vieläkö keväällä on tulossa jotain muuta?

– Järjestämme helmikuussa ulkojäätapahtuman. Ympäri kaupunkia on tulossa aktiviteetteja, joissa on juniori- ja edustusjääkiekkoilijoita mukana. Lisäksi myöhemmin keväällä järjestämme juniorijääkiekon juhlaturnauksen.

Powerplay-seminaari

Järjestetään Verkatehtaassa perjantaina 17.1. kello 13.

HPK:n kumppaneineen kokoama seminaari koko seutukunnan yrityselämän voimaannuttamiseksi ja eri toimijoiden välisen yhteistyön käynnistämiseksi.

Seminaarin tuotto ohjataan seutukunnan lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Seminaarissa luennoivat aluetutkija Timo Aro, öljymiljardööri Mika Anttonen, Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila ja työelämäprofessori Pekka Sauri.

Lisätietoa: www.hpk.fi

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.9.2020