Kaupunkiuutiset

HPK:n ja KooKoon alumnit vastakkain

Ensi lauantaina Rinkelinmäellä nähdään ennen liigapeliä entisten HPK- ja KooKoo-pelaajien alumniottelu. Kerhon joukkueessa on mukana edustuspelaajia vuosikymmenten varrelta.

Nestorina jäälle hyppää Kaarle Tie, ja nuorinta sukupolvea edustaa maalivahti Anssi Pesonen. Joukkue on nimeltään HPK Hilut, Hilpas Sulinin kiekkotyötä kunnioittaen, ja siinä pelaavat lisäksi muun muassa Marko Tuulola, Marko Palo, Jyrki Louhi, Jari Haapamäki, Mika Kannisto, Aki Heino ja Jarkko Savijoki.

KooKoon joukkueessa keulakuvana on entinen NHL-mies Jarno Kultanen.

– Peli pelataan leppoisessa hengessä. Ennen joulua olimme Jarkon kanssa Joensuussa mukana samanlaisessa ottelussa, ja siellä oli 3 100 katsojaa. Toivottavasti mekin saamme paljon yleisöä, kokoonkutsuja ja itsekin joukkueessa pelaava Teijo Savijoki sanoo.

Helmikuun 25. päivänä HPK Hilut lähtevät vierasotteluun Jukureita vastaan Mikkeliin. Savijoki kertoo, että alumneilla on neljästä viiteen yhteistä tapahtumaa vuodessa, ja kaikki entiset edustuspelaajat ovat joukkoon tervetulleita. Hilut kuuluu myös valtakunnalliseen SM Liiga Alumneihin.

Rinkelinmäellä ottelun juontaa menneiden vuosien oranssi radioääni Jouko ”Joksi” Jaakkola. Kello 14.30 alkava peli kestää tunnin verran, ja katsomoon on vapaa pääsy.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset