fbpx
Kaupunkiuutiset

HPK:n joulutodistus ei ihan yllä kasiin – Onneksi joukosta löytyy hikareitakin

Hallitseva suomenmestari ei ole vielä löytänyt viime kevään virettä. Kivoja yllätyksiä on kuitenkin useita. Sitkee ku tilliliha -meininkiä tarvitaan myös tänä keväänä sekä koppiin että kaukaloon.
Maajoukkueeseenkin valittu Elmeri Eronen on vakuuttanut varmoilla otteillaan.

Maalivahdit

Joona Voutilainen 8

Myönteinen ja välttämätön positiivinen yllättäjä. Oli arvoitus ja mahdollinen heikko lenkki, mutta koppi on alkanut tarttua tavalla, josta joukkueen voittaminen ei jää kuin harvoin kiinni.

 

Puolustajat

Elmeri Eronen 9,5

TPS:ssä tusinakamaa ja hylkiö, HPK:ssa tähtiluokkaa. Oppi todella nopeasti Antti Pennasen HPK-lätkän idean ja löysi itsensä peräti Jukka Jalosen listoilta.

 

Niklas Friman 8,5

Luottopelaaja ja kapteeni vailla vertaa. Suorittaa koko ajan omien taitojensa ylärajoilla ja käy hyvästä, sitoutuneesta pelaajamallista joukkuetovereilleen.

 

Miro Karjalainen 6,5

Peli Liigassa on muuttunut suuntaan, joka ei enää kutsu puoleensa tämän tyylisiä ”fyysisiä” pelaajia. Siihen nähden selviää ottelusta toiseen varsin kohtuullisesti.

 

Arto Laatikainen 7,5

Pelinymmärtäjä ja osaaja. Oikaisee siinä kohtaa viisaasti, kun oivaltaa, että vanhuus painaa kintereissä. Tullaan muistamaan pakkina, joka osasi pelata Kerho-lätkää.

 

Otto Latvala 6,5

Ajoittain mutta vain ajoittain jämäkkä pakki, joka kärsii juohevuuden ja vaihtoehtojen puutteesta pelatessaan. Potentiaalia kehittyä kuitenkin on, toivo elää.

 

Santeri Lukka 7

On ollut ihan ok, mutta ei lähelläkään KalPa-ajan tasoaan. TPS-lätkä vei terää. Tekee kolme oikeaa ratkaisua kohti yhden väärän, ja joutuu välillä siksi suotta pulaan jäällä.

 

Petteri Nikkilä 7,5

Maestro. Johtava pelaaja. Hakenut hieman itseään viime superkautensa jälkeen, mutta on jo parantanut. Pelasi upeasti Leijonissa, mikä lisännee motivaatiota mennä eteenpäin.

 

Hyökkääjät

Philippe Cornet 8

Luotettava vaikka ei niin säkenöivä. Tekee pyyteettä sen, minkä osaa. On joukkuepelaaja, joka aina välillä väläyttää kykyään pistää kiekon reppuun.

 

Jere Innala 8,5

Moderni nuoren polven pelaaja. Taitava mutta monipuolinen. Kyky liikkua pelivälineen kanssa yllättäviin suuntiin on hirttämätön. Vaikea puolustettava, tekee yllättäviä maaleja.

 

Henri Kanninen 7,5

Entinen Elvis, nykyään nöyrtynyt Kerho-pelaaja. Jos saisi nauttia kauemminkin Antti Pennasen valmennuksesta, saattaisi yltää koviinkin suorituksiin.

 

Filip Krivosik 7,5

Outolintu. Pelaa arvaamattomin ottein – hyvässä ja pahassa. Tekee hyviä suorituksia – ja mokailee. Toivoa on, koska tasaisuutta on hiljalleen alkanut löytyä.

 

Cody Kunyk 9,5

Eleetön ykköstykki. On hyvä hyökkäyssuuntaan, nousee esiin tilanteiden tasalta, kun sitä tarvitaan. Haasteita kokonaisvaltaisessa pelaamisessa. Vähältä pitää ettei paljoa puutu, että olisi tähtiainesta.

 

Mikko Lahtela 7,5

Ehtivä joukkuepelaaja, työhevonen. Vanhan liiton moderni versio klassisesta nelosvitjan sentteristä. Valmentajat eivät voi olla rakastamatta näin epäitsekästä luotettavaa pelaajaa.

 

Niclas Lucenius 7

Pienoinen pettymys. Ei ole löytänyt uutta joukkueen odottamaa tasoa ja vaihdetta silmään sitten viime kevään, kun saappaita jäi täytettäväksi Robert Leinon ja Otto Paajasen verran.

 

Markus Nenonen 7,5

Herra Rannelaukaus. Pelaa peruspelaamisensa suhteellisen varmasti ja tasokkaasti. Silti tässä kohtaa vain puolitusinaa maalikihahduksia on hieman alakanttiin.

 

Valtteri Puustinen 9,5

Valopilkku. Juonikas kiero savolainen jäällä. Laukooko vai syöttääkö? Ei voi tietää, ja hyvä niin. Nykynuorisoa, joka liikkuu jäällä arvaamattomasti, pehmeästi ja ketterästi.

 

Miro Ruokonen 7,5

On joukkuepelaaja ja tuo lisäarvoa sitä kautta monella rintamalla. Neloskentän laituri, jonka aikana peli pysyy vastustajan päässä. Tekee yllättäviä bonusmaaleja joukkueelle.

 

Janne Tavi 6

Vaikea kauden alku suhteellisen kokeneelle pelaajalle. Ei loistanut viime keväänäkään, mutta pelasi joukkueen hyväksi. Samaa voi odottaa jatkossa nytkin, ja se riittää.

 

Tommi Tikka 7,5

Härkä. Aloittaja. Kamppailija. Taistelija. Pelityyliltään hieman häviävä luonnonvara, mutta tuo mukavalla tavalla särmää Liigan pyhäkoulupelaajien sekaan.

 

HPK:ta ovat edustaneet alle 15 ottelussa myös Jere Jokinen, Kristjan Kombe, Joona Monto, Miska Ronkainen, Erkka Seppälä, Valtteri Jeskanen, Roope Laavainen, Nico Nurmikanta, Paavo Tyni, Antti Karjalainen ja Rasmus Reijola.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset