Kaupunkiuutiset

HPK:n junnupuolella myllerrys

HPK:n juniorikiekossa käy tällä hetkellä kova myllerrys. Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Tommi Lindroos irtisanoutui tehtävästään äskettäin. Jatkoksi seuran hallitus vapautti valmennuspäällikkö Timo Lehkosen tehtävästään kuluvan viikon keskiviikkona. Perusteluina olivat toiminnalliset ja taloudelliset syyt, eli raha.

Juniorijääkiekko etsii parhaillaan uutta toiminnanjohtajaa.

Seurajohto piti perjantai-iltana kaikille juniorijoukkueiden valmentajille tiedotustilaisuuden tulevasta toimintamallista.

Toiminnanjohtaja Lindroosin eron on julkisuudessa väitetty johtuneen osin eri ikäluokkien vanhempien puuttumisesta häiritsevästi seuratyöhön. Lindroosin mukaan Hämeenlinna vanhemmat puuttuvat valmentajien työhön, mutta ”ei suu vaahdossa raivoten”.

Omassa mielipidekirjoituksessaan (HäSa 18.12.2014) Lindroos selvittää osaltaan taustoja: ”Olen liian usein nähnyt Lehkosen puhuvan vanhemmille ja joukkueiden johdolle päinvastaisesti.”

Samaan aikaan Edustusjääkiekko ja Juniorijääkiekko tiivistävät yhteistyötään. Seuran tiedotteessa kerrotaan asiasta näin:

”Tavoitteena on luoda Suomen parhaat harjoitusolosuhteet, sekä pelaaja-, että valmentajapolut, joilla tarjotaan mahdollisuudet nousta kotimaiselle ja jopa kansainvälisellekin huipputasolle asti. Suunnitelmissa on aloittaa fyysisen harjoittelukeskuksen rakentaminen, joka tarjoaa HPK-perheen sisällä erinomaiset fysiikkaharjoittelun mahdollisuudet niin olosuhteiden kuin asiantuntemuksen osalta. Jääkiekon lisäksi olosuhteita halutaan tarjota myös lentopallon sekä muiden alueen huippu-urheilulajien ja myös urheiluakatemian tarpeisiin.

Huippu-urheilun lisäksi tavoitteena on kehittää ja turvata kaikkien jääkiekkoiluun mukaan lähteneiden mahdollisuuden harrastaa lajia omien tavoitteidensa mukaisesti ja urheilusta erilaisilla tavoitteilla nauttien. Selkeytämme jatkossa keskinäistä edustuksen ja junioriorganisaatioiden työnjakoa ja vastuita.”

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset