Kaupunkiuutiset

HPK:n kehittää tapahtumatoimintaansa

Hämeenlinnan Pallokerho laajentaa systemaattisesti toimintaansa varsinaisten liigapelien ulkopuolelle. Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Elofest-tapahtuma saa jatkoa.

– Järjestämme marraskuussa erittäin kovatasoisen U18-turnauksen, johon osallistuu myös USA. Parhaillaan olemme mukana vuoden 2019 naisten MM-kisojen hakuprosessissa. Sen lisäksi Hämeenlinnan on luvassa myös miesten harjoitusmaaotteluita, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo.

Verkatehtaalla vuosittain järjestettäviin Elomessuihin liittyvä Elofest-musiikkifestari sai niin hyvän vastaanoton avauskerralla, että jatkoa luvassa.

– Todennäköisesti pidennämme ohjelma-aikaa ja hankimme tapahtumaan myös selkeän ykkösesiintyjän. Neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä koko esiintyjäkaartin osalta, Toivanen kertoo.

Elomessuja järjestävän Hämeen Sanomien myyntijohtaja Mika Sutinen pitää erittäin hyvänä sitä, että perinteisen iltatapahtuman järjestäjä pysyy samana.

– Kenenkään ei tarvitse opetella asioita uudelleen, Sutinen sanoo.

Marraskuun 8.–11. päivinä Hämeenlinnassa pelataan alle 18-vuotisten turnaus, jossa mukana ovat isäntien lisäksi Ruotsi, Tsekki, Sveitsi ja USA.

– USA:n saaminen tänne on kova juttu. Sieltä löytyy todellisia huippupelaajia, Toivonen kehaisee.

Hämeenlinna on nyt ehdolla myös vuoden 2019 naisten MM-kisojen kisapaikaksi. Hakuaika päättyy lokakuun lopussa.

– Se olisi iso tapahtuma, kun mukana on kymmenen maata. Huhtikuulle osuva turnaus on sitä kokoluokkaa, että seuran ja Hämeenlinnan kannattaa havitella emännyyttä jo taloudellisessakin mielessä, Toivanen arvioi.

Hänen mukaansa seurassa pyritään muutenkin lisäämään varsinaisen sarjatoiminnan lisäksi tapahtumatoimintaa.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset