fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: HPK:n kopissa kuljetaan kalasläpäreissä – Onko hallissa jo niin kuuma tunnelma, että Petro paljastaa säärensä?

Kalamies ja kalamiehen jalkineet. Kuva: Tuulia Viitanen
Kalamies ja kalamiehen jalkineet. Kuva: Tuulia Viitanen

Kaupunkiuutisten Facebook-sivuilla arvuuteltiin pääsiäispyhinä, kenen koivet kuvassa ovat.

HPK:n viimeiseen mediatilaisuuteen ennen finaaleja asteli kaksi pelaajaa, joilla oli paljaat kesävarpaat ja kalasläpärit.

Kaupunkiuutisten kisassa arveltiin, että sääret voisivat kuulua Janne Lahdelle. Lahti ehätti jo paljastamaan, että hänen nilkkansa ovat paljon rupisemmat ja arpisemmat.

Oikea vastaus on Vaasan ihme Filip Riska.

Jos on HPK-organisaatiota ja kokeneita kiekkomiehiä uskominen, finaalien aikaan joukkue on kireä kuin viulun kieli.

Toista naamaa näytti rennon letkeä Riska. Hän kertoi släpäreidenkin tarinan, vaikkei siitä oltu etukäteen sovittu mitään.

Kuulemma pukukoppiin kengät olivat vain ilmestyneet. Niiden antajasta Riskalla ei ollut tietoa, mutta iloa ne tuottavat. Samoin oli käynyt kultakypärä Teemu Turuselle. Kalamiehiä molemmat ja jalkineet pääsivätkin heti käyttöön.

Sopii toivoa, että miehillä on mielessä kunnon vonkale, jota myös Kanadamaljaksi kutsutaan.

Rinkelinmäen pelijuontaja Peter Petro on sädehtinyt peleissä kultaisempana kuin koskaan. Ensimmäisessä kotipelissä Petrolla oli jo kultainen takkikin.

Paljastettakoon, että ihan samoissa housuissa mies ei ole koko kautta juontanut. Housuja kuluu kuulemma kaudessa ainakin kolme paria, koska ne eivät siedä pesukonetta. Samoilla pökillä ei voi mennä, koska käytännössä ne ovat hengittämättömät. Hattujakin on ainakin seitsemän.

Petro arvelee, että lauantain kotipelissä on kunnon lauantaisauna. Tarkoittaako se sitä, että Petro joutuu leikkaamaan kultapöksyistään lahkeet? Saa nähdä, millaiset glitterpohkeet meitä katsojia odottavat.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset