fbpx
Kaupunkiuutiset

HPK:n naiset pakkovoiton edessä puolivälierissä

HPK on ajautunut ahdinkoon jääkiekon naisten Liigan pudotuspeleissä. Joukkue hävisi torstaina Kuortaneella pelatussa puolivälieräottelussa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueelle maalein 0–3 (0–1, 0–2, 0–0) ja on tappiolla otteluparissa voitoin 0–2. Hämeenlinnassa tiistaina pelatun ensimmäisen kohtaamisen Kerho hävisi numeroin 1–4.

Kuortane pääsee yrittämään otteluparin katkaisua ensimmäisen kerran lauantaina Kerhon kotikaukalossa Metritiski-areenassa kello 14 alkavassa ottelussa. Tarvittaessa otteluita jatketaan sunnuntaina Kuortaneella ja välieriin menijä on selvillä viimeistään tiistaina Hämeenlinnassa pelatun viidennen puolivälierän jälkeen.

HPK ei syttynyt vielä tiistainakaan pudotuspelien tunnelmaan. Joukkueen päävalmentajan Marko Rahikaisen mukaan joukkue on pelannut kuusi erää kohtuullisen hyvää jääkiekkoa, mutta se ei ole riittänyt Kuortaneen lyömiseen.

– Ei tässä parane mitään selitellä. Olemme takamatkalla otteluissa, mutta mitään ei ole vielä ratkennut. Lauantaina lähdetään taas liikkeelle 0–0:sta, ja nyt pitää sitten nousun alkaa, Rahikainen pohti.

Kuortaneen maalit iskivät Kiia Nousiainen, Jenna Kaila ja Petra Nieminen. Nollapeliin venynyt maalivahti Tiia Pajarinen torjui 20 kertaa.

HPK:n maalissa pelannut maajoukkueveskari Meeri Räisänen kokosi puolestaan 31 torjuntaa.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset