Kaupunkiuutiset

HPK:n naisille 
hopeat kaulaan

HPK voitti keskiviikkona kuudennen SM-sarjamitalinsa naisten jääkiekossa. Finaalisarja ratkesi keskiviikkona Jyväskylässä, kun JYO onnistui tekemään yhden maalin kolmannen finaaliottelun jatkoerässä.

– Taistelimme viimeisen päälle, mutta toinen oli onnekkaampi. Meidän heikkoutenamme oli maalittomuus, mutta muuten sinnittelimme hyvin, HPK:n manageri Jorma Hassinen summaa keskiviikon pelin.

HASSISEN MUKAAN Kerho ei ollut ihan valmis koitokseen finaalipelien alkaessa, sillä joukkue oli vielä väsynyt Bluesia vastaan tahkotun välieräsarjan jäljiltä ja uudet pelit tulivat sen jälkeen liian nopeasti.

Vaikka hopeamitali oli vähän aikaa koko joukkueelle ja taustahenkilöille pettymyksen sävyttämä saavutus, pian sen hohto alkaa kuitenkin kirkastua. Nyt naiset ovat myös voittaneet vuosien varrella kaikenvärisiä mitaleita.

– Totta kai voitettu hopea tuntuu hienolta. Kaiken kaikkiaan tähän kahdeksan vuoden SM-sarjamatkaamme täytyy olla tyytyväinen. Sen aikana olemme saaneet kuusi mitalia, Hassinen iloitsee.

ENSI KAUDESTA Hassinen ei osaa sanoa vielä mitään, paitsi että pikkuhiljaa sitä aletaan rakentaa.

– Muutaman päivän nyt nautimme, saunomme ja vähän juhlimme. Käymme läpi mennyttä kautta, ja sitten elämä alkaa taas uudelleen. Kevään aikana hallitus miettii, miten menemme eteenpäin ja kuka mitäkin tekee.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset