fbpx
Kaupunkiuutiset

Humalassa ja kortitta ratissa

Poliisipartio havaitsi Hämeenlinnan keskustassa poikkeavalla tavalla liikkuneen henkilöauton tiistaina. Auton kuljettajan kunto päätettiin tarkastaa. Kuljettajana toiminut 1970-luvulla syntynyt paikallinen mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Mies otettiin kiinni ja vietiin poliisilaitokselle tarkkuusalkometrille ja odottamaan kuulustelua. Ajokieltoon miestä ei tarvinnut määrätä, koska hänellä ei ajokorttia ollut ennestäänkään.

Edellisestä rattijuoposta eroon päästyään poliisipartio havaitsi keskustassa auton, jonka ajolinjat olivat heittelehtivät. Auto päätettiin pysäyttää ja sen kuljettajana toiminut nelikymppinen hämeenlinnalaismies puhalsi tukevat törkeän rattijuopumuksen lukemat. Mies vietiin tarkkuusalkometrille ja hänen ajolupansa otettiin poliisin haltuun.

Sama oli tahti jo sunnuntaina, kun partio pysäytti Myllymäessä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi. Kuljettajana toiminut 27-vuotias mies puhalsi nolla promillea, mutta huumausainetesti osoittautui positiiviseksi amfetamiinille. Mies oli myös ajokiellossa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Sunnuntaina aamupäivällä poliisipartio pysäytti Miemalan kaupunginosassa noin 40-vuotiaan miesautoilijan, joka puhalsi 0.85 o/oo. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Puolenpäivän aikaan pysäytettiin 10-tiellä Hattelmalassa noin 70-vuotias mieskuski, joka puhalsi 0.30 mg/l. Mies kuulusteltiin ja vapautettiin. Ajokortti jäi poliisin haltuun. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset