Kaupunkiuutiset

Huskies vahvistuu

Huskiesin riveissä jo viime kaudella 1-divisioonassa esiintyneet laitahyökkääjä Ottopekka Leskinen ja tukimies Mika Kulmala ovat solmineet jatkosopimukset Hämeenlinna Huskiesin kanssa. Leskinen oli viime kaudella joukkueen ykköslaitahyökkääjä. Kahdeksassa ottelussa hänen tilastoihinsa kirjattiin 24 kiinniottoa, viisi touchdownia ja yhteensä 400 jaardia. Tulevalla kaudella Leskisen roolin odotetaan entisestään kasvavan uudessa pelisysteemissä. Mika Kulmala puolestaan oli Hurttapuolustuksen kotimainen tukipilari 1-divisioonassa. Jyväskylän Jaguaarien kasvatti sijoittui toiseksi Huskiesin taklaustilastoissa kaudella 2015.

VIIME KAUDEKSI Vaahteraliigan Porvoon Butchersista 1-divisioonan Hämeenlinna Huskiesiin siirtynyt linjamies Antti Martikka jatkaa Hurttalaumassa myös kaudella 2016. Ulkomailla mm. Prague Panthersissa ja Oslo Vikingsissa pelannut järkälemäinen konkari jatkaa siis uraansa vielä ainakin vuoden verran.

KOKEMUKSEN ohella Huskies sai lisäksi nuoruuden intoa, kun viikonlopun aikana varmistui myös kahden muun linjapelaajan pelaaminen Hurttalaumassa kesällä 2016. Viime kauden Vaahteraliigan mestarijoukkueesta Hämeenlinnaan siirtyy 24-vuotias Ville Arolainen sekä 22-vuotias Drenit Mulaj, joka puolestaan oli viime kaudella Porvoon Butchersin Vaahteraliigajoukkueen rosterissa, mutta ei olkapäävamman vuoksi pelannut pääsarjaotteluita.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset