Kaupunkiuutiset

Hyvinvointialan yritykset tempaisevat keskustassa

Tammikuussa Hämeenlinnan keskustassa kokeillaan uudenlaista yhteistyötä hyvinvointialan yrittäjien kesken. Hyvinvoinnin, terveyden ja kauneuden alan tarjonta on kaupungin sydämessäkin laaja ja sitä pyritään nyt nostamaan esiin yhteismarkkinoinnin keinoin. Tempauksen nimi on Hyvä päivä ja se toteutetaan perjantaina 15. tammikuuta.

– Hyvä päivä on avointen ovien päivä, jolloin asiakkaan on helppo käydä useammassa yrityksessä helposti. Päivän aikana houkutellaan asiakkaita kurkistamaan sisään yrityksiin ja tutustumaan monenlaisiin palveluihin, kuten kuntosaleihin, apteekkeihin ja kauneushoitoloihin, Sari Hagemeier kaupunkikeskustayhdistyksestä kertoo.

– Tapahtumaan liittyy myös erilaista ohjelmaa ja tarkoituksena on luoda asiakkaille todella matala kynnys.

Ajatuksen alkuunpanija oli Terveyden keskuksen Johanna Kokko. joka otti yhteyttä Hagemeieriin. Ideariiheen tuli mukaan myös Linnan Kehityksen Mervi Käki. Tällä hetkellä yhteiseen hiileen on puhaltamassa ainakin 13 keskustan yritystä.

– Nyt halutaan herätellä ihmisiä siihen, että hyvinvointialan palveluista on keskustan ytimessä todella monipuolinen kattaus, Hagemeier sanoo.

– Mukaan otetaan vielä uusiakin yrityksiä, joten siitä vaan ottamaan yhteyttä.

Suunnitelma elää

Markkinoinnin puolella on valmistumassa kartta, johon jokainen Hyvässä päivässä mukana oleva merkitään. Ohjelmaa on tarkoitus toteuttaa sekä yhteisesti että erikseen.

– Jokaisella toimijalla on vastuu ja oikeus järjestää omissa tiloissaan jotakin, mutta kokoonnumme yhdessä ainakin aamukahvitilaisuuteen, jossa voidaan verkostoitua ja esitellä palveluja.

– Suunnitelmat elävät monilta osin vielä, mutta Wetterin auditorio on varattu, joten siellä tullaan kuulemaan Linnan Klinikan järjestämä luento.

Hyvässä päivässä ovat mukana ainakin Forever, Hypoxi, Terveyden keskus, Linnan Klinikka, Kauneuskeskus Pinjami, Tori Apteekki, Kauneushoitola Inkeri Valtonen, Hämeenlinnan Kuntohoito, Jalkahuolto ja kosmetologinen hoitola, Reskan Apteekki, Keskusapteekki, Kuntokeidas-Anastacium sekä Pumpuli Salonki.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Hagemeier, puh. 040 831 8716.

Hyvä päivä pe 15.1. Hämeenlinnan keskustassa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset