Kaupunkiuutiset

Hyvinvointivalmentajat huoltavat myös mieltä

Hämeenlinnassa syntynyt Essi Salminen pelasi 17 vuotta jääkiekkoa HPK:ssa ja JYP:issä sekä yhden kauden Sveitsin naisten pääsarjassa. Pelaajavuosinaan hän suoritti useita tutkintoja ja koulutuksia niin liikunnanohjaajana, lähihoitajana, kuntosaliohjaajana kuin personal trainerinakin. Kun Sveitsissä tapahtunut lonkkavamma pani urheilu-uran jäähylle, Salminen perusti FunkyFit Hyvinvointitehtaan Jyväskylään.

– Minulla on ollut oma toiminimi jo 18-vuotiaasta, kun aloin tehdä liikunnanohjausta, Salminen kertoo.

– Tutustuin niissä ympyröissä Virve Flyktmaniin ja aloimme valmentaa yhdessä. Kaksi ja puoli vuotta sitten perustimme liikunta- ja hyvinvointialan yrityksen, joka toimii Keski-Suomen alueella. Tämän vuoden helmikuussa olemme laajentamassa toimintaamme myös Hämeenlinnan kantakaupunkiin, Iittalaan ja Hauholle.

Työkalut käteen

Salmisen yritys järjestää ryhmävalmennusta, jossa asiakkaille räätälöidään henkilökohtaiset treeniohjelmat ja ruokavaliot, mutta paneudutaan myös henkiseen hyvinvointiin. Kysymys ei ole siis jumppatunneista, vaan tapaamisista, joissa valmentajat antavat ihmisille työkalut terveellisempään elämään.

– Liikunta, ravinto ja mieli ovat se meidän pyhä kolminaisuus, Salminen sanoo.

– Tietoa on maailma pullollaan, mutta esimerkiksi ravintopuolen muutoksissa myös ajatusmaailman kanssa pitää tehdä töitä.

FunkyFit-ohjelmaan kuuluu 6 valmennuskertaa 2 viikon välein. Kolmen kuukauden aikana tehdään kehon koostumusmittauksia ja kuntotestejä. Hämeenlinnassa ensimmäinen ryhmä starttaa Koulutuskeskus Tavastiassa 26. helmikuuta. Iittalan yhtenäiskoulussa aloitetaan 25. helmikuuta ja Hauhon yhtenäiskoulussa 4. maaliskuuta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset nettisivulla www.funkyfit.fi

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset