Kaupunkiuutiset

Ida Elinan soitto kiirii järvelle

Petäys Resortissa pidetään tänä kesänä uudenlainen Vanajavesi sävelin -konsertti. Moderni popkanteletar Ida Elina laulaa ja soittaa ulkoilmakonsertissa veden äärellä. Sateen sattuessa siirrytään sisälle.

Ida Elina on tehnyt uraa Kiinaa ja Japania myöten. Hän käsittelee konserttikanteletta ainutlaatuisella hänelle ominaisella soittotyylillä.

Konsertin järjestävät Vanajavesikeskus, Petäys Resort ja 150-vuotissyntymäpäiviään viettävä Hattula. Väliajalla kunta tarjoaa yleisölle kakkukahvit rantaravintola Kaisassa.

Konsertin tuotto käytetään Vanajaveden alueen järvien ja jokien hoitamiseen.

Esityksen jälkeen iltaa voi jatkaa rapukruunajaisissa ja rapuillallisella, ja päivä huipentuu venetsialaisiin ja ilotulitukseen kello 22.

Lisäksi edellisenä päivänä on tarjolla ravuista kiinnostuneille seminaari, jonka aiheena on Täplärapu – uhka vai mahdollisuus. Pääsymaksuttomaan seminaariin voi ilmoittautua 17.8. mennessä Vanajavesikeskukseen.

Ida Elina Petäys Resortissa la 25.8. klo 15.30. Lippuja konserttiin ja rapuillallisille myy ennakkoon Petäys Resort. Konserttilippuja saa myös Hattulan kirjastosta.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset