Kaupunkiuutiset

Ihana Store kotiutui heti Hämeenlinnaan

– Hämeenlinnan liikkeen avauksesta on syntynyt hyvä tunnelma. Täällä oli tilaa tällaiselle lifestyle -liikkeelle, Sibeliuksenkadulle noin kuukausi sitten avatun Ihana Storen yrittäjä Susanna Koskinen sanoo. Hämeenlinnan liikkeen toiminnasta vastaa Sirpa Viitala.

Ihana Storen Lohjan liike on toiminut jo parin vuoden ajan. Susanna Koskisen kanssa lohjalaisliikettä pyörittää sisarusparven kolmas jäsen Satu Tolvanen.

Sisarukset innostuivat Hämeenlinnasta noin vuosi sitten, kun he kokeilivat joulukaupan aikana pop up -kaupalla. Asiakaspalaute oli niin myönteistä, että toiminta vakinaistettiin pysyvällä liikehuoneistolla lokakuun alussa.

– Tutkimme tietysti etukäteen, ettei tällä konseptilla toimi Hämeenlinnassa ennestään muita yrityksiä. Vastaanotto on ollut mielestäni erittäin lämmin ja kauppapaikka ydinkeskustassa asiakkaiden toivelistan kärjessä, yrittäjä Susanna Koskinen sanoo.

Ihana Storen tuotevalikoimaan kuuluu naisten muotivaatteita, laukkuja, kenkiä, koruja, kodin sisustustarvikkeita sekä jonkin verran myös herkkutuotteita.

– Asusteissa koko- ja hintahaarukka on laaja, joten tarjontaa on moneen tarpeeseen. Peruslinjana on ajaton ja klassinen tyyli. Suurin osa tuotemerkeistä tulee Tanskasta ja Saksasta, Koskinen kertoo.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset