Kaupunkiuutiset

Ihonhoitoa ja hierontaa luonnonkosmetiikalla

Aulangon kylpylän Eden´s Eva Spa -hoitolassa käytetään luonnonkosmetiikkaa sekä ihonhoidossa että hieronnassa. Kasvohoidoissa kosmetologien käytössä on hollantilainen, yli 30 vuotta sitten kehitetty Medex-sarja, joka perustuu ihon pH-arvon tasapainottamiseen. Tuotteet on valmistettu laboratoriossa samaan tapaan uuttaen kuin lääkkeet.

– Alun perin Medexillä hoidettiin akne- ja palovammapotilaita. Meillä sarjaa on käytetty 11 vuotta, ja tulokset ovat olleet tehokkaita, kosmetologit Päivi ja Viivi kertovat.

Luonnonkosmetiikkaa sietävät myös ne, joilla on atooppinen iho tai hajusteallergioita.

Jos omien kasvojen ihon haluaa pitää kirkkaana ja terveen näköisenä, Päivin mukaan hoitoja kuorintoineen pitäisi ottaa kuudesta kahdeksaan viikon välein. Mikroneulausta suositellaan jopa viikon välein. Hoitojen välissä ihon kuntoa pidetään yllä kotona. Eden´s Eva Spassa asiakas saakin itselleen sopivan hoito-ohjelman mukaansa kotiin.

– Tärkeintä on päivittäinen ihonhoito, Päivi korostaa.

Kullekin asiakkaalle kosmetologit valitsevat hoidot yksilöllisten tarpeiden mukaan sen sijaan, että ne määriteltäisiin eri ihotyyppien pohjalta.

Eden´s Eva Span hieronnoissa wellness-terapeutti Mimi käyttää thaimaalaisia luonnon aromaöljyjä, joissa on kolme eri tuoksuvaihtoehtoa: ruusu-jasmiininkukka, sitruuna-kafferilimetti ja appelsiini-muskottipähkinä. Samaan luonnontuotekosmetiikan sarjaan kuuluu myös hiusten- ja vartalonhoitoaineita.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset