fbpx
Kaupunkiuutiset

Iiro Rantala vie vuodenaikoihin

Helmikuun alussa Hattulassa kuullaan hieno konsertti, kun Iiro Rantala tulee konsertoimaan Juteinitalon Jaakonsaliin torstaina 1.2.

Konsertti on nimeltään Finnish calendar, jossa Rantala soittaa läpi suomalaisen kalenterivuoden. Mukaan sisältyy ihmisten mielentila, joka liittyy läheisesti vallitsevaan säätilaan, joka melkein aina on pettymys. Finnish calendar on siis vuoden mittainen sääkatsaus ankaran ilmaston maasta.

 

Iiro Rantala on monipuolinen suomalainen pianisti ja säveltäjä, joka aloitti musiikillisen uransa jo lapsena suositussa Cantores Minores -poikakuorossa. Hän on perustanut mm. jazzyhtye Trio Töykeät. 

Trio Töykeät on julkaissut seitsemän albumia, joista lähes jokaista on myyty yli 10 000 kappaletta. Yhtye on esiintynyt yli 2 000 kertaa 43 maassa.

Trio Töykeiden lisäksi Iiro Rantala on soittanut useissa muissakin kokoonpanoissa, säveltänyt musiikkia, juontanut televisio-ohjelmia sekä julkaissut kaksi kirjaa. 

Lippuja (10/5 euroa) konserttiin voi ostaa ennakkoon Hattulan kirjastosta ja tuntia ennen konserttia ovelta, mikäli niitä on jäljellä.

Iiro Rantala – Finnish Calendar Juteinitalon Jaakonsalissa torstaina 1.2. klo 19. Konsertin kesto n. 70 min.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset