Kaupunkiuutiset

Iittalan naivistit jo kesätunnelmissa

Sydämeni laulu – Naivistit Iittalassa 2015 tuo Iittalan vanhalle puukoululle duurissa soivan katsauksen kotimaan naivismin parhaimmiston uusimpiin teoksiin. Mukana ovat niin yleisön suursuosikit kuin monta kiinnostavaa uutta taiteilijaa. Suurtapahtuman teema noudattelee naivistisen ilkamoivasti säveltäjämestari Jean Sibeliuksen 150-vuotisjuhlaa, jota vietetään maailmanlaajuisesti Hämeenlinnassa.

Yläkertaan rakentuvassa Pikku-Ainolassa kansainvälistä tempoa tuovat mukanaan taiteilijavieraat Elisabeth Davy-Bouttier, Josip Vladic Sloveniasta, Mile Davidovic Serbiasta ja ryhmä puolalaisia taiteilijoita naivismin pääkaupungista Krakovasta.

Mestarin muistolle – Martti Innanen 1931–2014 Suomalaisen naivismin suurmies Martti Innanen on poissa. Naivistit Iittalassa kunnioittaa Mestarin muistoa retrospektiivillä, jossa on mukana myös ennennäkemättömiä teoksia yksityiskokoelmista.

Naivistit löytyvät myös Facebookista osoitteesta www.facebook.com/naivistit.iittalassa. Twitter ja instagram päivittyvät helmikuun aikana. Linkin löydöt kotisivuilta ja Facebookista. Lisätietoa kotisivuilta www.naivistitiittalassa.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset