fbpx
Kaupunkiuutiset

Ikäihmisten ulkoilupäivä Hattulassa

Ikäihmisten ulkoilupäivää vietetään Hattulassa Vanhustenviikon tiistaina 6. lokakuuta. Ulkoilupäivän tavoitteena on edistää toimintakyvyltään heikentyneiden ikäihmisten ulkoilua, muistuttaa ulkoilun tärkeydestä, sekä kannustaa ihmisiä ulkoilemaan yhdessä iäkkään omaisen, naapurin, tuttavan, palvelutalojen asukkaiden tai muiden ulkoilussa apua tarvitsevien kanssa.

Ulkoilu on iäkkäille mieluisa harrastus ja se kuuluu hyvään vanhuuteen. Ulkoilu piristää mieltä ja auttaa ikääntynyttä säilyttämään toimintakykyään pidempään. Ulkoilu ilman seuraa on monelle ikäihmiselle vaikeaa tai jopa mahdotonta. Yhdessä ulkoilu antaa hyvän mielen sekä auttajalle että autettavalle.

Ulkoilupäivänä Hattulassa järjestetään klo 13 ulkoilutapahtumat Willa Katinalan asukkaille Katinalassa, sekä Palvelukeskus Punojanportin ja Palvelukoti Helmen asukkaille Parolassa. Tapahtumissa ulkoillaan yhdessä asumispalveluiden asukkaiden kanssa ja ulkoilun päätteeksi juodaan ulkoilukahvit.

Jotta mahdollisimman moni pääsisi ulkoilemaan, tarvitaan vapaaehtoisia ulkoilemaan asukkaiden kanssa. Vapaaehtoiseksi ulkoilukaveriksi tapahtumaan voi ilmoittautua perjantaihin 2.10 saakka Jenni Jokelaiselle puh: 03/ 6731 340 tai jenni.jokelainen@hattula.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset