Kaupunkiuutiset

Illan aikana myös tapahtuu

Hämeenlinnan jo perinteeksi muodostunutta syksyistä Pimeän kaupan iltaa ryydittävät tällä kertaa erilaiset tapahtumat ja esitykset.

Valtaosa keskusta-alueen yrityksistä pitää liikkeensä avoinna kello 22:een. Viittä vaille iltakymmentä alkaa tapahtuman kruunaava ilotulitus Hämeensaaressa. Uusina yrityksinä mukava ovat ensimmäistä kertaa Suomen kasarmialueella toimivat yritykset.

Kaupunkikuvaa virkistävät erilaiset ohjelmanumerot. Keskusta-alueella on runsaasti taikuriesityksiä, torilla esitellään kuorma-autojen valoshow, kauppakeskus Tavastilassa on lastennäytelmä ja kauppakeskus Goodmanissa myös erilaisia esityksiä musiikista taikuuteen.

Tawastia Truck Weekend on mukana Pimeän kaupan illassa valoisissa merkeissä. Ammattiautoilijoiden ryhmä haluaa kiinnittää erityistä huomiota syksyn hämärtyviin ja pimeneviin liikenneolosuhteisiin. Näkyvyys ja turvallisuus kulkevat liikenteessä käsikädessä.

Perjantai-illan valoshow alkaa kauppatorilla klo 19. Paikalla on parikymmentä valotuunattua kuorma-autoa, ilmaisia heijastimia, sekä nopeimmille Tawastia Truck Weekend -ämpäri.

Tavastilassa on myös kello 19 aikaan lastenteatteriesitys Karhukirjeitä kekkereiltä. Otso Karhunen kirjoittelee kirjeitä ystävälleen Karvoselle ja potee koti-ikävää tätinsä Amalian luona Karhumäessä. Rooleissa Sirpa Soininen ja Hanna-Leena Henriksson.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset