Kaupunkiuutiset

Isänpäiväkonsertissa sota-ajan lauluja

Hämeen Reserviläissoittokunta esiintyy Hämeenlinnassa isänpäivänä sunnuntaina. Sota-ajan lauluja -konsertin solistina on Erkki Liikanen.

Hämeen Reserviläissoittokunta on Riihimäellä toimiva vapaaehtoinen maanpuolustussoittokunta. Soittokunnan toiminta alkoi vuoden 2006 alussa. Kapellimestarina on koko soittokunnan toiminnan ajan ollut kapteeni res.. Timo Tuunainen. Soittajisto on Kanta-Hämeen, Pirkanmaan sekä Pohjoisen Uudenmaan alueelta. Hallinnollisesti Hämeen Reserviläissoittokunta kuuluu Riihimäen Rautatieläisten Soittokunta ry:n alaisuuteen.

Sota-ajan lauluja -konsertti järjestetään Museo Militarian Tykkihallissa.  Konsertissa on väliaika jonka aikana voi nauttia isänpäiväkahvit Lounasravintola Militariassa.

Konserttilipun hinta on 15 euroa.  Lippu toimii myös yhden henkilön kertalippuna museon näyttelyihin. Edun voi käyttää itselleen sopivana ajankohtana 15.12.2016 asti.  Lippuja voi ostaa ennakkoon museon asiakaspalvelusta. Lipun voi lunastaa myös vasta konserttiin saapuessaan museon asiakaspalvelupisteestä.

Tervetuloa nauttimaan maanpuolustushenkisestä musiikista!

Sota-ajan lauluja -konsertti Museo Militarian Tykkihallissa 13.11. klo 16–18.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset