Kaupunkiuutiset

Iskelmä Janne vaihtoi omistajaa

Hämeen Sanomien omistaman Iskelmä Jannen toimilupa ja yritystoiminta siirtyvät uudelle omistajalle. Uusi omistaja on Alueradiot Sastamala Oy. Liiketoiminnan ostaa Hämeen Sanomilta Kustannusliike Aluelehdet Oy, jonka kotipaikka on Sastamala.

Uusi yrittäjä jatkaa radiotoimintaa osana Iskelmä-ketjun formaattia. Kustannusliike Aluelehdillä on Iskelmän taajuus käytössä myös omalla toimialueellaan. Iskelmä Jannen ainoa vakituinen työntekijä siirtyy vanhana työntekijänä uuden yrityksen palvelukseen.

– Kaupasta on sovittu ja kauppakirja allekirjoitettu jo viime vuoden puolella. Uusi yhtiö on ollut perustettuna jo tämän vuoden alusta. Koska radiotoiminta on toimilupaan perustuvaa, liikenne- ja viestintäministeriön pitää hyväksyä toimiluvan siirto. Tämä lupa tuli viime viikon torstaina ministeriöstä, Iskelmä Jannen liiketoiminnasta vastannut Mika Sutinen kertoo.

Iskelmä Jannen osuus Hämeen Sanomat -konsernin liikevaihdosta oli alle yksi prosentti.

– Keskitymme tulevaisuudessa printtituotteisiin ja sähköisten palvelujen kehittämiseen. Löysimme radiotoimijalle hyvän ja osaavan ostajan. Toivotamme uudelle yrittäjälle menestystä, Sutinen jatkaa.

Iskelmä Jannen taajuudella kuullaan yhä HPK:n otteluselostukset ja Hämeen Sanomien paikalliset uutiset.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset