Kaupunkiuutiset

Itsenäisyysfantasian lipunmyynti käynnistyy

Sibelius Celebrations ja Hämeenlinnan kaupunki järjestävät yhteistyössä kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlan itsenäisyyspäivänä 6.12.2014 Hämeenlinnan Ritari-areenalla klo 15. Itsenäisyysfantasia IV on noin tunnin mittainen show, jossa tänä vuonna nähdään väläyksiä Hämeenlinnan historiasta 375-juhlavuoden kunniaksi. Ohjaaja Jere Erkkilän tyylille uskollisena luvassa on menoa ja meininkiä pilke silmäkulmassa, mutta perinteitä unohtamatta.

Itsenäisyysfantasia kokoaa yhteen hämeenlinnalaiset eri alojen taiturit. Tänäkin vuonna esiintyjäjoukko koostuu pääosin paikkakuntalaisista harrastajaryhmistä sekä hämeenlinnalaistaustaisista tähtisolisteista. Mukana on noin kolme sataa esiintyjää: mm. paikkakuntalaisia kuoroja, tanssiryhmiä, luistelijoita, Sibelius-opiston Sibop Big Band, Panssarisoittajat sekä Paleface, Matti Johannes Koivu, Erkki Korhonen ja Tuomas Katajala.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin ensi maanantaina 3.11. Lippupisteen myyntipisteisiin ja puhelinpalveluun sekä Lippu.fi-sivustolle. Palvelupiste Kastellista ja Ritari-Areenan Kerho-ravintolasta lippuja voi ostaa ilman palvelumaksua yhteensä neljään ennalta määrättyyn katsomoon. Kaikki liput ovat saman hintaisia paikasta riippumatta.

Lippujen tuotto lahjoitetaan Vanajavesikeskuksen Yhteinen Vanajavesi-kampanjaan.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset