fbpx
Kaupunkiuutiset

J. Rinta-Jouppi Cupissa
lähes 300 taitoluistelijaa

Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry järjestää jo kahdeksatta kertaa yhden kauden suurimmista taitoluistelun yksinluistelukilpailuista maassamme. J. Rinta-Jouppi Cupiin on tänä vuonna ilmoittautunut 290 luistelijaa.

Laaja osallistujajoukko koostuu niin kilpa- kuin harrastepuolenkin luistelijoista. Kilpailusarjoja on eri ikäisille ja taitotasoisille.

Osallistujia löytyy Pikku Tinteistä, Mineistä, Taitajista, aluesarjoista, Special Olympics-sarjasta, Silmuista, Debytanteista ja Noviiseista aina Junioreihin asti.

HTL:n ykkösryhmästä kisaa lauantain Noviisit-sarjassa Senni Ojala, Lotta Tamminen ja Taika Tuhkasaari. Junioreiden lyhytohjelmakilpailu päättää lauantain ja siinä luistelevat Sara Hankela, Ninna Heikinmäki, Anneliina Mäkinen ja Vilhelmiina Saloranta.

Sunnuntaina tuntumaa jäähän ottavat seuran debytantit Minja Merimäki, Sofia Ruuttunen ja Sofie Tie.

Jo edellisvuosien tapaan kilpailun tuomaristo koostuu maamme huippuluokan taitoluistelutuomareista. Tuomaristoon kuuluvat kansainvälisesti arvostettu Leena Laaksonen sekä pitkän linjan tuomari Tuula Laaksonen.

HTL eli Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry on vuonna 1983 perustettu taitoluisteluseura, jonka riveissä on noin 150 innokasta luistelijaa. Kilpailijoita luotsaa päävalmentaja Satu Hankela ja harrastepuolen vastuuvalmentajana toimii Satu Petramaa.

Kilpailut käydään perjantaina kello 12-20, lauantaina kello 8-19 ja sunnuntaina kello 8-20.

HTL J. Rinta-Jouppi CUP Metritiski-Areenalla pe–su 16.–18.9.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset