Kaupunkiuutiset

Jaksamista arkeen -päivä miehille

Miehenä voi olla vaikea puhua tunteistaan varsinkin kun puhutaan läheisten mielenterveydenongelmista. On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää huolehtia itsestään ja omasta jaksamisestaan jotta kykenisi tukemaan läheistään. Ajatustenvaihto ja yhdessäolo vastaavassa tilanteessa olevien kanssa on omaa jaksamista edistävää vertaistukea.

FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry järjestää Jaksamista Arkeen – päivän miehille lauantaina 22.11 klo 10–16 Tuottajien Pirtillä Viralassa (Pirtintie 40, 14240 Janakkala). Päivään sisältyy teeman mukaisen ohjatun ohjelman ohella rentoutumista saunan, ulkopelien, makkaranpaiston ja vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä. Mukaan pyyhe ja säänmukainen varustus.

Tapahtuma on osallistujille maksuton eikä edellytä jäsenyyttä. Ilmoittautumiset / tiedustelut maanantaihin 10.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen metsanhoitoalanko@gmail.com tai p. 040 4552161/ toimisto. Kerrothan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli tarvitset kyytiä tai sinulla on ruokarajoitteita.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset