Kaupunkiuutiset

Janakkala palkitsi yrittäjäpariskunnan

Janakkalan kunnanhallitus on valinnut vuoden 2016 yrittäjiksi Turengin Aseman ja Hopealahden yrittäjäpariskunnan Mikko Sammon ja Marja-Liisa Jäntin.

Sampo ja Jäntti ovat antaneet ravintolatoiminnan myötä uuden elämän yhdelle Janakkalan merkkirakennuksista, historialliselle Turengin Asemalle. Yrittäjien katse ei kuitenkaan ole menneisyydessä, vaan he ovat ennakkoluulottomasti rakentamassa uutta liiketoimintaa aseman viereen, valintaperusteluissa todetaan.

Hopealahdeksi nimetylle alueelle rakennetaan kolmessa vaiheessa erikokoisia asuntoja sekä hotelli Sammal.

Asuntorakentamiseen liittyy uudenlainen asumiskonsepti, jossa yhdistyvät laadukas ja turvallinen asuminen keskeisellä sijainnilla arkea helpottaviin palvelukokonaisuuksiin. Turengin Asema yhteistyökumppaneineen tuo asukkaiden saataville hotellipalvelun kaltaisia toimintoja kuten huonepalvelu, pesulapalvelut, wellness, siivous ja pihan- ja kiinteistönhoito.

Hopealahden suunnitelmat ovat merkityksellisiä koko Janakkalalle ja rohkeita aikana, jolloin monet tyytyvät odottelemaan parempia taloudellisia aikoja hiljaisuudessa. Positiiviset, tulevaisuuteen tähtäävät uutiset luovat uskoa tulevaan ja toimivat innostavana esimerkkinä, kunnanhallitus perustelee.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset