Kaupunkiuutiset

Janakkalan srk jakaa EU-ruokaa

Janakkalan seurakunnan diakoniatyö sai viime viikolla ison kuorman Euroopan unionin ruoka-apua: jauhoja, makaronia, juustopastaa, kaurahiutaleita, mysliä, maitojauhetta, hapankorppuja, lihasäilykkeitä ja hernekeittoa.

Diakonit jakavat ruoan apua tarvitseville. Ruokaa on jaossa jatkuvasti, mutta muutamat tarvikkeet olivat jo ehtineet loppua. Ruoanhakijoiden pitää varata aika diakoniatoimistoon. Ruokaa jaetaan niin Tervakoskella kuin Turengissa. Hakijalla olisi hyvä olla oma kassi tuotteita varten.

Ruoanhakijalta ei kysytä tulotietoja. EU-ruokaa voi hakea kerran kuussa ja jaettava maksimimäärä perustuu siihen, kuinka monta henkilöä hakijan taloudessa asuu.

Ruoka-apua rahoittaa Euroopan unionin Vähävaraisimmille suunnatun eurooppalaisen avun rahasto. Janakkalan seurakunta on toiminut EU-ruoan jakajana viime syksystä alkaen.

Jos tarvitset EU-ruokaa, varaa aika diakonin vastaanotolle Turenki diakoni Tiina Anttila puh. 044 7656 953, diakoni Päivi Harju puh. 044 7656 984, Tervakoski diakoniatyöntekijä Heidi Somervuori puh. 044 7656 982.

EU-ruoan lisäksi seurakunta jakaa kauppojen ylijäämäruokaa ruoka-apua tarvitseville: Turengissa Ojatuvan päivätoimintakeskuksessa (Ojatie 5) ma, ti ja pe klo 9.30 ja ma–pe klo 11 Tervakosken seurakuntakeskuksessa (Kirkkotie 1) ma ja ke klo 10.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset