Kaupunkiuutiset

Janan maratonkoulu aloittaa tammikuussa

Janakkalan Jana yleisurheilun maratonkoulu starttaa jälleen 15. tammikuuta. SUL:n virallisen maratonkoulun tavoitteena on nostaa kuntoilijoiden kestävyyskuntoa, lisätä tietämystä harjoittelusta ja sen tukitoimista sekä valmistautua mm. ensi syksyn KiipFIT-juoksutapahtumaan.

Jo juoksua harrastaville maratonkoulu antaa eväitä omaan harjoitteluun ja esimerkiksi juoksutyylin hiomiseen, mutta maratonkoulu sopii mainiosti myös aloittelijoille.

Maratonkoulussa jokainen asettaa itse itselleen oman tavoitteen, joka voi siis olla jopa maratonin juokseminen tai vaikka tunnin hölkkä.

– Kesään mennessä kunto ehtii kohota varsin mukavalle tasolle, joten tammikuu on oikein hyvä aika aloittaa kuntoilu. Myöskään juokseminen ei ole talvella ongelma, Jana yleisurheilun valmennuspäällikkö Jari Kataja kertoo.

Kaikille kuntoilijoille tehdään tasotesti ja henkilökohtainen harjoitusohjelma. Hintaan sisältyvät luentojen, testien ja harjoitusten lisäksi muun muassa oman tason mukainen harjoitusohjelma sekä www-pohjaisen harjoituspäiväkirjan käyttöoikeus.

Talven ja kevään aikana maratonkoulu kokoontuu Turengissa torstaisin yhteensä 13 kertaa. Lisäksi ohjelmaan kuuluvat viikoittaiset lenkit Jana yleisurheilun Juoksuklubin kanssa. Maratonkoulun valmentajana toimii Jarmo Väisänen.

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta (www.janakkalanjana.info) viimeistään 8. tammikuuta. Mukaan mahtuu 12 nopeinta ilmoittautujaa. Ennen 24. joulukuuta maratonkoulun maksaneille KiipFIT-osallistuminen sisältyy hintaan.

Lisäinfoa maratonkoulusta lähetetään sähköpostilla ennen ensimmäistä tapaamiskertaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset