Kaupunkiuutiset

Jari Koskinen ei jatka HPK:n johdossa

Juha-Pekka Koskinen

Kuntaliiton toimitusjohtaja Jari Koskinen ei enää jatka HPK Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtajana tulevan kesän yhtiökokouksen jälkeen.

– Ensimmäisen syy on se, että vastuuta pitää kantaa. Emme ole päässeet HPK:ssa tavoitteeseemme urheilullisesti emmekä taloudellisestikaan niin hyvälle uralle kuin suunniteltiin, Koskinen sanoo.

– Tässä tilanteessa hallitukselle on syytä katsoa uusi vetäjä. Keskustelin asiasta Heikki Hietasen kanssa ja yhdessä päädyimme siihen, että tämä on hyvä ratkaisu.

 

Toinen painava peruste Koskisen päätökselle on hänen oman siviilityönkuvansa laajeneminen. Hän kertoo pohtineensa ajankäyttöään pitkään.

– HPK:n hallituksen puheenjohtajalla pitää olla enemmän aikaa. Kun otin tehtävän vastaan kolme vuotta sitten, hoidin kotitilaani Hauholla.

– Oltuani 1,5 vuotta Kuntaliiton tehtävissä perustettiin Suomen kuntasäätiö, jossa olen toimitusjohtaja. Lisäksi olen vuoden verran toiminut hallituksen jäsenenä Kuntarahoituksessa, joka on suuri, Euroopan Keskuspankin valvoma luottolaitos.

 

Vaikka kaikkiin tavoitteisiin ei päästy, Koskisen vuosiin puheenjohtajana mahtuu myös onnistumisia.

– HPK:n yhtiöittäminen oli iso juttu ja paljon asioita saatiin oikeaan suuntaan, hän pohtii.

– Osakeanti meni erittäin hyvin ja seuralle saatiin 800 uutta omistajaa. HPK on koko kaupungin juttu ja on tärkeää, että tämä yhteisöllisyys näkyy myös omistajarakenteessa. Tänä vuonna muuten myytiin 1700 kausikorttia. Se on uusi ennätys.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020