fbpx
Kaupunkiuutiset

Jari Koskinen ihmeissään tavoitteista

Jari Koskinen. Arkistokuva

HPK Liiga Oy:n hallituksessa ei ole edes keskusteltu liigaseuran toimitusjohtajan Antti Toivasen asemasta.

Osakeyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jari Koskinen pitää julkisuudessa jälleen esiin nostettua keskustelua osakeyhtiön toiminnasta kummallisena hämeenlinnalaisilmiönä.

Hämeen Sanomien urheilusivuilla paikallinen jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen kirjoitti Antti Toivasen Kaupunkiuutisille antamaan haastatteluun viitaten: ”Toimitusjohtaja tai hallitus eivät tee virheitä, muut kyllä tekevät. Arvot HPK:ssa ovat retuperällä.”

Sihvonen analysoi samassa hengessä Toivasen toimintaa lehden nettisivuilla.

– Kritiikkiä saa ja pitääkin tulla, mutta sillä pitää olla faktat tukena. Tällä kaudella HPK on saanut paikallisessa mediassa vääriin tai tarkistamattomiin tietoihin, tai sitten tarkoitushakuisen tahallisesti vääristeltyihin tietoihin perustuvaa kritiikkiä. On yhdistelty sellaisia asioita, joilla ei ole mitään tekemistä keskenään, mutta niiden tietojen taustoja ei ole tarkistettu, osakeyhtiön nokkamies kommentoi viimeiseen episodiin viitaten

– Arvojen polkemissyytteillä ei ole mitään pohjaa. HPK:n ympärille halutaan rakentaa nyt johdonmukaisesti negatiivista ilmapiiriä. Sen päämäärää, tavoitetta, en vain ymmärrä, koska HPK on ollut Hämeenlinnassa ja maakunnassa ihmisille yhdistävä ja positiivinen asia.

Jari Koskinen sanoo yhtiön toimitusjohtaja Antti Toivasen saaneen jo lyhyellä toimikaudellaan paljon hyvää aikaiseksi.

– Tässäkin tapauksessa nostettiin haastattelusta yksi kesäharjoittelua koskeva virke tarkoitushakuisesti esiin, vaikka Toivanen nimenomaan painotti, että tarkemman analyysin paikka on huhtikuun aikana. Ja näin se on, lopulliset analyysit kaikista toiminnoista ovat vasta tekeillä.

– Tämä on kai sitä nykyajan klikkausjournalismia, jolla halutaan vain saada sosiaalinen media kiehumaan ja paljon klikkauksia. Totuin tähän osin entisessä elämässäni (kansanedustaja/ministeri), mutta koskaan en sitä ole ymmärtänyt, Kuntaliiton nykyinen toimitusjohtaja Koskinen pohtii tutun viileään tapaansa.

Sihvosen analyysi oli myös: ”Tämä on sen luokan sammakko, että hallituksen olisi parasta miettiä miten pitkälle Toivasen palturi nyt päästetään. Kyllä muut tekijät olivat syynä HPK:n heikolle kaudelle. Tämä on suoranaista kannattajien aliarviointia.”

– Urheilullisesti emme menneet eteenpäin, epäonnistuimme myös hankinnoissa. Mutta monessa muussa asiassa kyllä otettiin hyviä steppejä. Lopullinen analyysi tulee sitten kun sen aika on, Jari Koskinen painottaa uudelleen.

Antti Toivasen asemasta Jari Koskinen ei edes keskustele.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset