fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Jari Sillanpää ei provosoitunut Kaupunginpuistossa vaan veti ehjän keikan – Vielä ehtii nähdä kesän ronskin uutuusmusikaalin Hajuvettä ja lihapullia

Jari Sillanpään konsertti veti satoja faneja viime viikonloppuna Hämeenlinnaan.
Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen pitävät sensuroimattoman kahden naisen puheenvuoron musiikilla höystettynä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa. Esityksiä on vielä torstaista sunnuntaihin. Kuva: Hanna Kanerva
Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen pitävät sensuroimattoman kahden naisen puheenvuoron musiikilla höystettynä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa. Esityksiä on vielä torstaista sunnuntaihin. Kuva: Hanna Kanerva

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri toi tänä kesänä kavalkadin erilaisia esityksiä Kaupunginpuistoon. Uusin tuotanto Hajuvettä ja lihapullia pyörii vielä torstai-illasta sunnuntaihin asti.

– Näytöksiin on vielä hyvin lippuja jäljellä, vinkkaa yrittäjä Otto Kanerva.

Hajuvettä ja lihapullia sijoittuu teatterin kulisseihin. Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen antavat kasvot uraäideille ja kulissien takaiselle elämälle. Kyseessä onkin ronski ja rehellinen matka naisen elämään. Esityksessä kuullaan myös monipuolisia laulusuorituksia.

Siltsun ääni kunnossa

Viime viikonloppuna Kaupunginpuistossa esiintyi Jari Sillanpää pitkän keikkatauon jälkeen. Edellisenä iltana Sillanpää oli esiintynyt Vihdissä ja provosoitunut paikalla olleista toimittajista ja valokuvaajista.

Hämeenlinnassa vastaavaa ei nähty vaan hän veti ehjän keikan.

– Sillanpään organisaatio järjesti esiintymisen, joten meidän kesäteatterin väki ei käynyt takahuonetiloissa eikä edes tervehtimässä heitä, kertoo Kanerva.

Paikalla oli nelisensataa Sillanpään fania.

– Kyllä porukkaa oli fanihuivit kaulassa. Siltsun ääni kuulosti olevan tosi hyvässä kunnossa, Kanerva kertoo.

Hämäläiset varovaisia katsomoon tulijoita

Kanerva on tyytyväinen päätökseensä tuoda Kaupunginpuistoon elämää kuluneeksi kesäksi.

– Kesä on mennyt tavoitteiden mukaisesti, mutta täytyy sanoa, että hämäläiset ovat olleet todella varovaisia tulemaan paikalle.

Tarjolla on ollut monenlaisia esityksiä. Kanerva onkin ollut iloinen, että ne jotka ovat uskaltautuneet paikalle, ovat käyneet katsomassa useampia näytöksiä.

– Ehdottomasti oli oikea päätös pitää kesäteatteria auki. Tästä on hyvä jatkaa ensi kesään.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset