fbpx
Kaupunkiuutiset

Joulua sydämiin kirkkokonserteissa

Joulukonserttien sarjaa jatkavat jo perinteeksi muodostuneessa kokoonpanossa Heidin Laulustudio yhdessä sotilassoittajien kanssa. Heidin studiosta mukana on 11 oppilasta.

Konsertissa ensiesiintymisensä tekee yliluutnantti Kimmo Kopran johtama Panssarinyrkki – neljän soittajan kokoonpano Panssariprikaatista.

– Tänä vuonna ovat luonnollisesti esillä Sibeliuksen jouluiset sävellykset, Kimmo Kopra kertoo. Lisäksi omaa tuotantoaan on luvannut esittää laulunopettaja Heidi Kyrö. Hän esittää konsertissa uuden joulukappaleensa Lumiukko, joka on hänelle räätälöity laulu.

Panssarinyrkin soittajat: ryhmän johtaja Kimmo Kopra, luutnantti Kari Rantakallio ja varusmiehet Antti Juntunen ja Tommi Silvennoinen tekevät jatkossa esiintymiskeikkoja muiden tehtäviensä ohella. Luvassa on laaja ohjelmisto erilaisiin tilaisuuksiin lähtien päiväkoti- ja koulukonserteista aina nykypäivän hitteihin ja veteraanisukupolvelle tuttuun musiikkiin. Panssarinyrkin löytää myös Facebookista.

Hämeenlinnan kirkossa joulukonsertti kuullaan maanantaina 30.11.2015 kello 19 ja Lopella kirkossa vastaava konsertti keskiviikkona 16.12. kello 19. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset