Kaupunkiuutiset

Joulunajan tapahtumia nuorille

Joulu tekee tuloaan ja niin tekevät myös seurakunnan järjestämät nuorten joulunajan tapahtumat. Yksi tapa fiilistellä joulun tuloa on valvoa kavereiden kanssa läpi yön ja valmistaa joululahjoja.

Nuorten joululahjavalvojaiset järjestetään Poltinahon seurakuntatalolla 2.–3.12. Yön ajaksi Poltsari täyttyy erilaisista pajoista, joissa ohjeilla ja annetuilla materiaaleilla voi valmistaa persoonallisia lahjoja perheelle, kaverille tai kenelle vain! Joululahjojen värkkäämisen rinnalla saa nauttia taikurin esityksestä, pelailla, katsoa leffoja, syödä ja hiljentyä keskiyön messuun.

Juhlamieltä joulun alla entisestään nostattaa itsenäisyyspäivä. 99-vuotiaan Suomen kunniaksi seurakunta järjestää nuorille oman itsenäisyyspäivän juhlan keskusseurakuntatalolla itsenäisyyspäivänä 6.12. kello 17–19:30. Maahan levitetään punainen matto, päälle puetaan parasta, juhlaillallinen katetaan pöytään ja maljat nostetaan. Juhlassa on musiikkia ja muuta ohjelmaa, mutta ennen kaikkea juhla on yhdessäololle, Sanalle ja nuorten Suomelle.

Molempiin tapahtumiin voi ilmoittautua 27.11. asti osoitteessa poltsari.fi/imoittaudu. Itsenäisyyspäivän juhla on ilmainen, joululahjavalvojaisista veloitetaan 15 euroa. Hinta pitää sisällään ruokailut ja materiaalit.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset