Kaupunkiuutiset

Joulupöytään koristeita ja herkkuja Reskalta

Kävelykatu Reskalle aukeaa perinteinen joulukatu tiistaina 16.12. Torilla on samana päivänä myös joulumarkkinat.

Kävelykadun varren punaisissa mökeissä sekä telttapaikoilla myydään erilaisia jouluisia tuotteita. Tänä vuonna tarjolla on herkuista mm. makeisia, paahdettuja manteleita, leivonnaisia, kalaa ja erikoisherkkuna mm. porotuotteita. Mökeistä löytyy myös lahjaksi tai omaksi jouluisia käsitöitä.

Tamperelainen Herkkurysä panostaa tietoisesti kotimaiseen gourmet-ruokaan. Lippulaivana on lämminsavustettu, luuton poron sisäpaisti, jota Herkkurysän Juha Pentti suosittelee vaikka kinkun tilalle joulupöytään. Herkkurysän tuotteet ovat Hämeenlinnassa ja muutoinkin alueella harvinaisia, koska alkutuottajien toimittama määrä on rajallinen.

Muita porotuotteita on esim. kylmäsavuporo ja poromakkara. Juha Pentti kehaisee makkarankin kelpaavan nykyään joulupöytään. Yrittäjä itse kiertää erilaisilla markkinoilla ja myyntitapahtumissa ja kuuntelee asiakkaiden palautetta herkällä korvalla.

Luvassa on myös Reskalla testattuja ja suosittuja reseptejä asiakkaiden tarpeisiin. Tuotevalikoimassa kalapuolelta löytyy mm. silakkaa eri marinadeissa.

Herkkurysä painottaa eettistä valintaa myös jouluruokien valinnassa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset