Kaupunkiuutiset

Juhlahumua Museo Militariassa

Museo Militaria avautuu uuteen vuoteen ensi tiistaina juhlan merkeissä. Loppiaisviikolla tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun kolme museota yhdistänyt Museo Militaria aloitti toimintansa.

5-vuotisjuhlan kunniaksi 2.–7.1.2018 kävijöille on tarjolla ilmapalloja, erikoisopastuksia sekä alennuksia pääsylipuista ja museokaupan tuotteista.

 

Museon työ- ja varastotiloihin järjestetään erikoisopastukset tiistaista perjantaihin 2.–5.1. aina kello 13.

Kierroksella yleisö pääsee ensi kertaa tutustumaan Museo Militariaan kulissien takana. Tilaisuudessa tutkija Samuel Fabrin ja museomestari Ilkka Vahtokari kertovat työstään, esittelevät parhaita paloja näyttelystä ja vievät kävijät kurkistamaan yleisöltä suljettuihin tiloihin.

Opastus sisältyy pääsylipun ja Museokortti-asiakkaiden käynnin hintaan, ja se sopii koko perheelle. Kesto noin 1 tunti. Kokoontuminen tapahtuu päärakennuksen Pohjolasalissa. Yhdelle opastukselle mahtuu noin 40 osallistujaa.

Lisäksi museokaupassa on alennuksia sekä uutuustuotteita, ja näyttelykävijöille jaetaan viikon aikana Museo Militarian ilmapalloja niin kauan kuin niitä riittää.

Aikuisten pääsylippu maksaa 5 euroa (norm. 8) ja perhelippu 15 euroa (norm. 18). Museokortti ja muut lipputuotteet ovat voimassa normaalisti.

Museo on avoinna 2.–7.1.2018 kello 11–17.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset