fbpx
Kaupunkiuutiset

Julkinen 
anteeksipyyntö

Pyydän anteeksi Lulu Ranteelta ja Hämeenlinnan valtuutetuilta, että olen lähettänyt heille käräjäoikeuden tuomion sähköpostitse 3.10.2014.

Tarkoituksena tuolloin oli antaa mahdollisuus valtuutetuille itse arvioida Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten haastattelussa sivuttuja asioita, koska Lulu Ranne kyseenalaisti niiden totuudenmukaisuuden samalle joukolle lähetetyssä viestissään. En tuolloin ymmärtänyt, että julkisen tuomion jakaminen rajatulle vastaanottajajoukolle olisi oikeudenvastaista. Tuomiosta ilmenneille Ranteen lasten henkilötiedoilla yms. ei luonnollisestikaan ollut mitään tekemistä puheena olleen asian kanssa, vaan kritiikkini Kaupunkiuutisten haastattelussa kohdistui Lulu Ranteen moraaliin niiltä osin, miten kanne liittyi eduskuntavaaleihin.

Oli toimintani lopulta laitonta tai ei, minun olisi pitänyt ymmärtää tuossa tilanteessa mustata lasten henkilötietoja koskevat kohdat tuomiokirjelmästä tai vaihtoehtoisesti pyytää asiasta kiinnostuneita valtuutettuja tilaamaan sama asiakirja käräjäoikeuden kansliasta, mistä sen jakaminen on laillista.

Kritiikkini ei missään nimessä ollut suunnattu lapsiin, vaan Kari Ilkkalan ja Lulu Ranteen toimintaan, jolla he ovat suunnitelmallisesti, valheellisesti ja häikäilemättömästi pyrkineet likaamaan kaupungin mainetta omaa poliittista etua edistääkseen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset