Kaupunkiuutiset

Junioritaikurit liekeissä Trikkiklubilla

Trikkiklubi esittäytyy tänä vuonna viimeisen kerran keskiviikkona joulukuun 3. päivä. Tuolloin Suiston lavalle nousevat Suomen Junioritaikureiden parhaimmisto, etummaisena Junioritaikureiden Suomen Mestari vuodelta 2014, tamperelainen Reko Halttunen.

Mukana on myös Pete Poskiparran pikkuveli, taikuri, mentalisti Marko Poskiparta Uudestakaupungista. Marko oli mukana tämän vuoden ravintolataikuuden SM-kisoissa ja pärjäsi korkeatasoisessa kilpailussa aina finaaliin saakka.

Helsingistä tulevat taikurit Sakari Wilenius ja Markus Tervo. Molempien kilpailusaavutukset ovat huikeat. Sakari on Junioritaikuuden Suomen Mestaruuskilpailuissa 2012 Lähitaikuussarjan kakkonen ja vuonna 2014 Lähitaikuussarjan ykkönen ja lisäksi vuosi sitten Sakari pääsi Ravintolataikuuden SM- kisan finalisteihin.

Markus Tervo sai Junioritaikuuden Suomen Mestaruuskilpailuissa vuonna 2008 alle 14 v -sarjassa kannustuspalkinnon, vuonna 2010 alle 18 v -sarjassa potti meni kokonaan Tervolle: Hän oli lähitaikuussarjan ykkönen ja näyttämötaikuuden ykkönen. Vuonna 2011 Pohjoismaiden kilpailuissa alle 18-vuotiaiden sarjassa lähitaikuuden ykkönen ja aikuisten sarjassakin pisteillä noustiin kakkoseksi saakka. Vuonna 2012 Tervo oli alle 18-vuotiaiden näyttämötaikuuden kakkonen ja lähitaikuussarjan ykkönen sekä hänet palkittiin Lasse Tiilikainen Trofeella. Vuonna 2014 Tervo ylsi alle 18 -vuotiaiden näyttämötaikuussarjan kakkoseksi.

Trikkiklubi tarjoaa siis suuren kattauksen hämmästyttävää taikuutta ja tämän lisäksi kattausta tulee sekoittamaan Sirkusryhmä Faysas, eli Kanerva Keskinen ja Iida Vuorinen. Esiintyjien keski-ikää nostaa illan isäntä ja tapahtuman juontaja taikuri Martti Sirén. Ovet aukeavat klo 18. Liput 8/5 euroa.

Trikkilubi Suistolla ke 3.12. klo 20.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset