Kaupunkiuutiset

Junttikauhuleffa purkissa

Kotimaisen Bright Fame Picturesin tuottaman Kyrsyä – Tuftlandin kuvaukset on saatettu onnistuneesti päätökseen. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa 2017.

Kyrsyä – Tuftland, perustuu elokuvassa näyttelevän hattulalaisen Neea Viitamäen näytelmään. Elokuva on näyttelijä Roope Oleniuksen, joka on tunnettu roolistaan elokuvassa Bunny the Killer Thing (Joonas Makkonen, 2015), ensimmäinen kokopitkä ohjaustyö.

– Olo on uupunut, mutta onnellinen. Tuntuu kuin istuisin kultakasan päällä kuvatun materiaalin suhteen, enkä malta odottaa, että pääsen leikkaamaan sitä elokuvaksi, Roope Olenius kertoo.

Elokuvan pääosaa näyttelee Veera W. Vilo, joka on tunnettu roolistaan elokuvassa Bunny the Killer Thing.

– Koko kesän metsissä rämpimisen jälkeen pystyn helposti samaistumaan Leonardo DiCaprion rooliin elokuvassa The Revenant.

Elokuvaa tuottaa Oleniuksen ja Vilon ohella yhtä sen pääosista näyttelevä Miikka J. Anttila.

– En voi uskoa, että kuvaukset ovat nyt ohi. Asiat ovat tapahtuneet tämän elokuvan suhteen niin vauhdilla, että on vaikea käsittää mitä juuri saatoimme päätökseen.

Elokuvan tuotantopuolella vaikuttaa myös espanjalainen Sergio Uguet de Resayre elokuvasta Crumbs (Miguel Llansó, 2015), jonka etiopialainen sci-fi-rakkaustarina muodostui yhdeksi viime vuoden kansainvälisten elokuvajuhlien menestyksistä.

– Palaamalla klassisten kauhuelokuvien pariin, kuten Rosemaryn Painajainen ja The Wicker Man, uskon, että Kyrsyä – Tuftland tulee olemaan loistava elokuva ja hieno lisäys genreensä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset