Kaupunkiuutiset

Kaistajärjestelyt muuttuvat Eureninkadun risteyksessä

Paasikiventiellä Eureninkadun risteyksessä muutetaan kaistajärjestelyjä ajosuunnassa länteen päin. Uusien järjestelyjen myötä Paasikiventieltä ajetaan vasenta kaistaa moottoritielle, keskikaistaa Lahdensivuntielle Visamäen suuntaan ja oikean puoleiselta kaistalta käännytään Eureninkadulle. Aiemmin vasemman puoleiselta kaistalta on ajettu sekä moottoritielle että Lahdensivuntielle ja oikealle on käännytty kahta kaistaa pitkin.

Aiempiin kaistajärjestelyihin on päädytty valtatie 3:n kattamishankkeen yhteydessä tehtyjen liikennetarkastelujen perusteella. Liikenne ei kuitenkaan ole kehittynyt ennustetusti ja järjestelyjä on tarpeen muuttaa liikenteen sujuvuuden parantamiseksi.

Autoilijoilta toivotaan muutosvaiheessa erityistä varovaisuutta, koska osa liikenteestä saattaa kulkea ns. vanhasta muistista vastoin uusia järjestelyjä. Autoilijoita myös varoitetaan muuttuneista kaistajärjestelyistä kadun sivuun asennettavilla infotauluilla.

Risteyksessä uusitaan kadun yläpuoliset opasteet ja ajokaistanuolet sekä muutetaan liikennevalo-ohjausta. Työn aikana on käytössä väliaikaiset liikennejärjestelyt. Työn toteuttaa LinnanInfra-liikelaitos.

Uudet liikennejärjestelyt on tavoitteena ottaa käyttöön viikolla 41.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset