Kaupunkiuutiset

Kaivokatu 4-6 palkittiin

As Oy Hämeenlinnan Kaivokatu 4-6 sai tunnustuksen onnistuneesta remontista, kun Kiinteistöliitto palkitsi sen Kanta-Hämeen Vuoden taloyhtiöteko -nimityksellä.

Kiinteistössä on pistetty uusiksi talotekniikka, julkisivu, lämmön talteenotto, yhteisötilat ja kylpylä sekä suurennettu hissejä.

– Yksityiselle taloyhtiölle, jossa ei laisinkaan ole liikehuoneistoja, tällainen suurhanke on rakas urakka myös taloudellisesti. Kaiken siis maksavat osakkaat, joita yhtiössämme on 70. Korjauksemme pääpainopisteeksi valikoitui heti urakan alkuvaiheessa energiataloudellisuus, hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Purhonen kertoo.

Urakka maksoi kaikkinensa 3 057 000 euroa. Budjetointi onnistui täydellisesti, eikä mainittavia ylityksiä tullut.

– Kaukolämmön käyttö on vuositasolla vähentynyt noin 45 prosenttia ja kokonaisenergian käyttö (sähkö ja lämpö) 35 prosenttia. Asukkaat ovat olleet tyytyväisiä yhteiseen tekemiseemme, Purhonen sanoo.

Jarmo Halosellekin palkinto

Hämeenlinnaan tuli myös toinen Vuoden taloyhtiöteko -palkinto. Sen sai isännöitsijä Jarmo Halonen Isännöinti Kuvajasta. Hän hoitaa mm. As Oy Hämeenlinnan Hallituskatu 4:n asioita. Talossa on meneillään iso remontti, johon isännöitsijän toimet ovat vaikuttaneet edistävästi ja osakkaiden kustannuksia säästävästi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset