fbpx
Kaupunkiuutiset

Kaksi vangittu maksukorttikopioinnista

Hämeenlinnan Hauhon ABC-kylmäasemalta on takavarikoitu epäilty maksukorttien kopiointilaite. Poliisi on esitutkinnan aikana ottanut kiinni kaksi romanialaista miestä. Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi miehet 20.11.2015 todennäköisin syin epäiltyinä maksuvälinepetoksen valmistelusta.

Kansalaisia pyydetään tekemään ilmoitus poliisille, jos he epäilevät maksukorttinsa joutuneen kopioinnin kohteeksi. Lisäksi edelleen on hyvä tarkkailla kylmäasemien läheisyydessä epämääräisesti puuhastelevia henkilöitä. Poliisiin voi ottaa yhteyttä numeroon 0295 437 603.

Perjantaina puolenpäivän jälkeen Hattelmalantiellä henkilöauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan. Noin 20-vuotias naisautoilija oli tulossa henkilöautolla Hattelmalantietä kohti Poltinahon liikenneympyrää. Samaan aikaan jalkaisin liikkeellä ollut hieman alle 20-vuotias nainen oli ylittämässä Hattelmalantietä suojatietä käyttäen ammattikoulun suunnasta. Henkilöauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen naiseen, joka lensi törmäyksen voimasta muutaman metrin ja törmäsi maahan. Jalankulkija kuljetettiin Kanta-hämeen keskussairaalaan, tarkemmista vammoista ei ole tietoa, mutta hän oli tajuissaan. Poliisipartio oli juuri menossa toiselle tehtävälle ja näki tapahtuneen. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Autonkuljettaja määrätiin väliaikaiseen ajokieltoon

Perjantai-iltana vähän ennen vuorokauden vaihtumista poliisi meni selvittämään pahoinpitelyä Sibeliuksenkadulle. Tapahtumapaikalla selvisi, että kahdelle alle 30-vuotiaalle miehelle oli tullut jostain asiasta erimielisyyttä. Osapuolilla oli eriävät kertomukset tapahtumien kulusta. Ensihoito kuljetti toisen osapuolen sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset