Kaupunkiuutiset

Kamukemut Turengissa

Reipas kansanmusiikki Itämeren rannoilta soi Turengin yhteiskoulun salissa, kun Sibelius-opiston Janakkalan oppilaat esiintyvät Kamukemuissa. Lavalle kipuavat kuorolaiset, musiikkileikkikoululaisia, Junioriharmonikat, Retkikunta-orkesteri ja musiikin perusteiden ryhmien oppilaita. Kaikki esiintyvät pääasiassa yhdessä suurena kansanmusiikkikokoonpanona opettajien kanssa. Lavalla nähdään parhaimmillaan noin 70 esiintyjää.

Kamukemujen ohjelmasta vastaavat myös Janakkalan Lasten ja Nuorten Musiikin Tuki -yhdistyksen toimijat, jotka tuovat esiin yhdistyksen roolia lasten ja nuorten harrastuksen tukemisessa. Konsertin jälkeen kahvia siemaillessa on mahdollisuus saada tietoa yhdistyksestä ja ottaa osaa kisaan, jossa arvotaan upeita palkintoja. Muutamat aktiiviset oppilaat ovat järjestäneet lapsille ja nuorille omaa ohjelmaa ja todelliset kemut konsertin jälkeen. Luvassa on toimintaa, tehtäviä ja tarjoilua.

Kamukemut juhlistavat Janakkala150 -juhlavuotta, ja yhteistyössä on mukana Sibelius-opisto, Janakkalan Lasten ja Nuorten Tuki ry sekä Janakkalan kunta. Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.

• Kamukemut Turengin yhteiskoulun salissa, Lukiotie 1, Turenki, perjantaina 14.10. klo 18.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset