fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Vuoden yrittäjänaiseksi valittu Pirkko Kämäri pitää uusista haasteista

Pirkko Kämärin mukaan vuodesta toiseen palaavat kanta-asiakkaat ovat paras palkinto tehdystä työstä. Kuva: Terho Aalto
Pirkko Kämärin mukaan vuodesta toiseen palaavat kanta-asiakkaat ovat paras palkinto tehdystä työstä. Kuva: Terho Aalto

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry on valinnut vuoden 2019 yrittäjänaiseksi Pirkko Kämärin.

Pirkko Kämäri viljelee Kankaisten Marjatilaa Hämeenlinnan Kankaisissa perheensä kanssa. Kämärit viljelevät tilaa jo toisessa sukupolvessa. He kuuntelevat asiakkaitaan herkällä korvalla ja ennakoivat heidän tarpeitaan ja toiveitaan.

Yritys on kasvanut vuosien varrella ja työllistää kesäisin nelisenkymmentä työntekijää. Ensi kesänä Kankaisten tila tuplaa vadelman viljelyalan ja myös kahvilaan suunnitellaan muutosta tuleville vuosille.

Tilan isäntäväki myös kouluttautuu jatkuvasti ja seuraa alan kehitystä tarkasti. Yritystoiminnassa on mukana koko perhe kolmessa sukupolvessa.

– Itseäni ajaa eteenpäin uuden luominen ja uudet haasteet, luonteeltani olen uusien asioiden käynnistäjä, Pirkko Kämäri kertoo.

Vakioasiakkaat motivoivat

Kämärin mukaan suurin palkinto on nähdä vuodesta toiseen palaavat kanta-asiakkaat, joiden kesään Kankaisten tila vahvasti kuuluu. Kämäri perheineen on rakentanut menestyksekkäästi yhteistyötä käsityöaitan käsityöläisten, muiden viljelijöiden ja yrittäjänaisten kanssa. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa koetaan Kankaisten tilalla antoisaksi.

– Olen nimityksestä kiitollinen myös sen vuoksi, että olemme alkutuottaja ja maaseutuyritys, vuoden 2019 yrittäjänainen toteaa.

Tunnustusta yhdistystoiminnasta

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry valitsi vuosikokouksessaan vuodelle 2020 yhdistyksen puheenjohtajaksi Tiina Halisen. Halinen on toiminut puheenjohtajana kuluvana vuonna ja yhdistyksen varsinaisena hallituksen jäsenenä vuosina 2014-2018.

Vuosikokous palkitsi Pirkko Kämärin ja Tiina Halisen Suomen yrittäjänaisten myöntämin pronssisin ansiomerkein viiden vuoden aktiivisesta yhdistystoiminnasta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset