fbpx
Kaupunkiuutiset

Kannattajat boikotoivat HPK:n peliä

Kerhon virallinen fanikerhon HPK Kannattajien katsomo vaikeni tyhjyyttään keskiviikon Ässät-pelissä. Hallin kulmassa ihmisten paikalla oli iso lakana, jossa kyseenalaistettiin seuran Matkalla huipulle 2 -projekti.

Kannattajiin kuuluva Tero Kivistö sanoo, että heidän verkkosivuillaan on perustelut boikotille, enempää kommentoitavaa ei ole. Netissä faniklubi kertoo halunneensa muistuttaa HPK Liiga Oy:n hallituksen jäseniä siitä, että seuran projekti on menettänyt uskottavuutensa ja sen palauttaminen vaatii konkreettisia tekoja – kaksi youtube-videota ei vielä riitä.

Boikotin syy ei tiedotteen mukaan ollut itse sarjasijoitus, vaan sen takana olevat asiat.

“Seuraorganisaatiossa on kuluvan kauden aikana tehty useita virheitä, joiden paikkaaminen kesken kauden ei ole enää ollut mahdollista. Pahinta kuitenkin lienee se, että kaikkien ammattiylpeys ei ole sillä tasolla, millä sen kuuluisi olla.

Kaikesta huolimatta Kannattajat eivät ole hylkäämässä seuraa nyt eikä tulevaisuudessakaan. Niin kauan kuin tässä kaupungissa on seura nimeltä HPK, me olemme antamassa tukemme joukkueelle niin koti- kuin vierasotteluissakin”, nettisivuilla luvataan.

Ässät-ottelussa ei kuultu faniklubin tuttuja lauluja, mutta sen sijaan muuta kannustusta tuntui katsomoista irtoavan. Moni Kerhoa kannattava on tuominnut boikotin sosiaalisessa mediassa. HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen antaa kaikkien kukkien kukkia.

– Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, ja jokainen tekee varmaan sellaisia omia juttujaan, joiden koetaan vievän joukkuetta eteenpäin. Suomessa on sananvapaus, ja hyvä niin, hän sanoo.

Toivanen oli kuitenkin mielissään siitä, että ainakin osa muusta yleisöstä tsemppasi joukkuetta mukavasti.

– Oli ilo nähdä, että kannustusta tuli. Kun vielä saadaan loputkin katsojat mukaan, meininkiä on vielä enemmän. Täytyy varmaan ottaa Euroopasta sitä oppia, mitä Spengler-cupissa nähtiin. Katsotaan, mitä löydettäisiin, hän tuumailee.

Toimitusjohtajan mukaan Ässät-pelistä yksi piste oli hyvä juttu, vaikka kolmen pottia aina haetaankin.

– Nyt voitto jäi maalin päähän. Paikkoja oli, mutta ei voi mitään. Lauantaina uutta yritystä ja voittoa kehiin.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset