Kaupunkiuutiset

Kansainvälisyyttä ja verkostoitumista Visamäessä

Kehittymistä, kansainvälistymistä ja verkostoitumista oli tarjolla sekä yrityksille että opiskelijoille Visamäessä torstaina, kun Linnan Kehitys Oy järjesti siellä yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa Bisnestä korkeakoulukeskuksessa -tapahtuman.

Tapahtuma käynnistyi tapahtuman pääpuhujan Yhdysvaltain edellisen Suomen suurlähettilään Bruce Oreckin vierailulla Hamkin Ohutlevykeskukseen. Mukana oli Hämeenlinnan kaupungin johtoa, ja vierailuun osallistui myös Linnan Kehityksen sekä Hamkin edustajia. Vierailua isännöi Ohutlevykeskuksen johtaja Jarmo Havula.

Ohutlevykeskuksessa delegaatio tutustui uusiin yrityksiä hyödyttäviin teknologioihin, kuten 3D-teknologian uusiin sovellusmahdollisuuksiin, tulevaisuuden rakennusten energiatehokkuuden seurannan ja ohjauksen mahdollisuuksiin sekä valikoituihin demonstraatioihin.

Päivä jatkui Hamkin Auditoriossa, jossa Bruce Oreck puhui aiheesta ”Turning Sisu in Success”. Oreck käsitteli puheessaan suomalaisten yritysten kasvamista, menestymistä ja kansainvälistymistä kovassa globaalissa kilpailussa.

Tapahtuma tarjosi myös mahdollisuuden verkostoitua. Päivän aikana opiskelijat ja yritykset kohtasivat Speed Dating -tapahtumassa, Innoparkin yritykset esittelivät aulassa palvelujaan ja Tuottavuutta tulevaisuuden digitaalisella tuotesuunnittelulla -työtilassa haisteltiin uusia digituulia.

Iltapäivällä Hamkin Auditorion edessä järjestetyssä Pre-Slushin pitchauksissa kuultiin parhaat yritysideat, ja voittaja palkittiin pääsyllä Slush-organisaation vieraaksi ja prepattavaksi Slushiin.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset